Word nu lid!

Busreis naar Final Four in Almere

door | 6 reacties

Op vrijdag 25 maart speelt GasTerra Flames in het Topsportcentrum te Almere om 21.00 uur de halve finale van het NBB-bekertoernooi tegen Nijmegen. Op deze dag zal de SV Donar een busreis organiseren naar Almere. Leden betalen 30 euro voor de busreis en niet-leden 35 euro. In verband met het bijwonen van de andere halve finale is de vertrektijd vastgesteld op 15.30 uur. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar uitwedstrijden@svdonar.nl. Voor de losse kaartverkoop (15 euro p.s.) voor de halve finale verwijzen we naar http://www.basketball.nl/content.php/nl/959

Indien GasTerra Flames vrijdag wint, wordt zondag 27 maart in Almere de finale gespeeld tegen de winnaar van Den Bosch-Bergen op Zoom. De finale in Almere begint al om 12.45 uur. Voor deze wedstrijd worden eveneens bussen ingezet. Prijs is dan opnieuw 30 euro voor leden en 35 euro voor niet-leden. Kinderen betalen overigens 20 euro (lid) of 25 euro (niet-lid).

Tenslotte biedt de SV Donar uitsluitend voor haar leden ook een korting voor kaarten in de finale. In plaats van 15 euro betalen leden op zondag 12,50 euro. Hiervoor dient wel vooraf ingetekend te worden. Deze kaarten hoeven alleen afgenomen te worden indien GasTerra Flames zich daadwerkelijk plaatst voor de finale. Opgeven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar uitwedstrijden@svdonar.nl.

6 reacties

  1. wiebo teeninga –

   gaarne wil ik lid worden van de SV?
   stuur maar ff een mailtje met info naar w.teeninga@hotmail.com

   Grtz Wiebo

  2. Dimitri –

   Wiebo,

   Als je de volgende pagina invult kom alles goed
   http://svdonar.nl/word-nu-lid/

  3. jetty hoving –

   hoi heb me laatst opgegeven voor 3 personen voor de finalfour in almere.ik heb hier geen reactie opgehad dus weet nog niet hoe of wat.is het niet netjes als juliie de mensen die zich aanmelden ff een bevestigingsmailtje sturen?

  4. Wimjan –

   Hallo Jetty,

   Iedereen heeft een bevestiging gehad, ook jullie.
   We hopen jullie dan ook vrijdag a.s. Te treffen in de bus. We vertrekken om uiterlijk half 4 vanaf plaza.

   Wimjan

  5. demi –

   hallo wimjan,

   nou ik heb geen bevestiging gehad hoor!?!
   of krijg ik heb nog?

  6. Bas Kammenga –

   Zaterdagochtend zijn de laatste bevestigingen verstuurd. Vanavond zal de volgende lichting worden verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *