Word nu lid!

Vrijdag 11 maart: Basketball Rules!

door | Geen reacties

Ben je lid van SV Donar en wil je weten wat Eredivisiescheidsrechters Frans Harryvan en Nico Zwiep en wedstrijdcommissaris Gerrit Halbersma zeggen over de onsportieve fouten, publiek op een bandje, loopovertredingen, eisen aan de speelvloer, gedrag van coaches, aanvallende fouten, vergoedingen, niveau van de scheidsrechters, bezoekjes aan de kleedkamers, de gang van zaken na een diskwalificerende fout, normen en waarden, het fluitje van de scheidsrechters dan moet je vrijdag 11 maart in Martiniplaza zijn!

Op vrijdagavond 11 maart is Martiniplaza het decor voor Basketball Rules, een evenement georganiseerd voor leden van Supportersvereniging Donar en leden van de BBC van GasTerra Flames. Basketball Rules is een evenement waar scheidsrechters op een interactieve wijze verschillende wedstrijd situaties zullen doornemen. De eredivisiescheidsrechters nemen zelf beeldmateriaal mee om de situaties te bespreken. Om het de scheidsrechters het niet te makkelijk te maken krijgt ook het publiek de kans zich te mengen in de discussie. Door middel van een soort petje-op-petje-af-systeem krijgt iedereen de kans stelling te nemen bij bepaalde situaties om de discussie echt op gang te brengen! In het verleden was Basketball Rules altijd een succes vanwege het wederzijdse respect en de openheid van de scheidsrechters.

Iedereen die lid is van de Supportersvereniging Donar of de BBC van GasTerra Flames is welkom om het evenement te bezoeken! Van tevoren aanmelden is verplicht! Dit is
eenvoudig via een e-mail naar evenementen@svdonar.nl. Leden dienen daarbij het nummer te vermelden dat is te vinden op de Donar Cards die onlangs zijn uitgereikt. Vrijdag 11 maart om 19.30 uur start de avond. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Het programma duurt tot circa 22.00 uur. Uiteraard is er ruimte om na afloop na te praten. Graag tot ziens op vrijdagavond 11 maart!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *