Word nu lid!

Basketballicoon Bryant weergaloos als “The Black Mamba”

door admin | Geen reacties

Nike heeft zaterdag 19 februari tijdens het 2011 All Stars Weekend in Los Angeles een film gelanceerd met basketballspeler Kobe Bryant. De video duurt acht minuten en heeft de titel: ‘The Black Mamba’, naar het alterego van Kobe Bryant. In de video spelen ook Kanye West, Bruce Willis en Danny Trejo een rol. De video showt The Black Mamba zoals hij nooit eerder te zien was. ‘Black Mamba’ is een Nike Basketballproductie en werd geregisseerd door niemand minder dan Robert Rodriquez, bekend van onder andere Sin City.

In de film is Kobe Bryant overduidelijk de beste speler van de wereld, die niet stopt met vechten voor het einde van de wedstrijd. De basketballicoon vecht tegen vijanden die de sport willen vernietigen en beschermt daarmee het basketball.

Black Mamba

“De film draait om mijn alterego Black Mamba,” vertelt Los Angeles superstar Kobe Bryant. “Zijn drijvende krachten in de wedstrijd zijn meedogenloosheid, zelfvertrouwen en dat hij geen angst kent. Bovendien blijft hij eerlijk tegenover zichzelf, wat voor obstakels hij ook tegenkomt. Dit zijn voor mij belangrijke eigenschappen als ik begin aan een wedstrijd.”

In Nederland is de film zaterdag exclusief in première gegaan op de Hyvespagina van Nike Sportswear: http://nikesportswearnl.hyves.nl/. Voorafgaande aan de film zijn twee trailers gelanceerd. Deze zijn ook te vinden op de Hyvespagina.

Afgelopen weekend zijn bovendien de All-Star-versies van de Nike Zoom Kobe VI, Nike LEBRON 8 V / 2 en de Nike Zoom KD III geïntroduceerd. De ontwerpen hiervan zijn geïnspireerd op de visuele effecten in Hollywoodfilms. Kijk voor meer informatie op: http://www.nikebasketball.com. De schoenen zijn verkrijgbaar via www.nikestore.com.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.