Word nu lid!

Opening Donar Café ‘Jump In’

door | Geen reacties

Afgelopen Zaterdag 12 februari is na de wedstrijd tegen de Aris Friesland onder grote belangstelling het nieuwe Donar supporterscafé geopend!!

De opening werd verricht door Pete Miller en Marco van den Berg (zie foto) die door het onthullen van de naam “Jump In” van het  Donar supporterscafé het startsein gaven van deze eerste zeer geslaagde avond in het café.


Op deze eerste gezellige avond waarvan wij hopen dat er nog vele zullen volgen, waren ook de supporters van Aris aanwezig waardoor er nog volop na gesproken werd over de wedstrijd.
Trouwens ook een groot aantal spelers van Donar en Aris wisten het supporterscafé op deze eerste avond gelijk al te vinden, waardoor hier en daar nog een handtekening en foto gemaakt werd.

Ook volgende week zaterdag 26 februari zal het supportescafé ‘Jump In’ geopend zijn direct na de wedstrijd tot 0:00 uur.
Beleef de gezelligheid ook mee want iedereen is ook deze zaterdag welkom in ons supporterscafé.

Het Donar supporterscafe Jump In vind u in de oude BBC ruimte, deze is te vinden onder de balkontribune aan de ingangkant van Martiniplaza. (wenteltrap omhoog in de ontvangsthal bij binnenkomst in Martiniplaza)

De bosjes bloemen die Marco en Pete van de supportersvereniging kregen, werden ons aangeboden door Bloemenmozaiek Haren. Bedankt hiervoor!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *