Word nu lid!

Busreis naar Weert zeer geslaagd

door | Geen reacties

Afgelopen zaterdag namen zo’n 25 leden van SV Donar deel aan de derde busreis van het seizoen 2010-2011. Na Leiden en Nijmegen werd nu Weert vereerd met een bezoek van het blauw-witte legioen.

Onder leiding van chauffeur Wim Schram ging de Doornbos-bus volgens planning weg rond drie uur. Dit na de prima medewerking van Martiniplaza dat in verband met de Noordelijke Motorbeurs zorgde voor een veilige parkeerplaats voor de bus.
Helaas moest een enkeling op het laatst nog grieperig afzeggen, de rest van de supporters beleefde weer een onvergetelijke middag en avond. De dames Ruel en Van der Veen hadden de hele ochtend in de keuken gestaan om hapjes voor te bereiden. En zo kwam het hele gezelschap met gevulde magen aan in Weert, waar een deel van de reizigers zich alsnog tegoed deed aan een vette ‘sportmaaltijd’ in kantine van Weert waar zo’n negen maanden tevoren –tijdens de play-offs– het hele terras nog buiten stond voor de Groningse fans.

De tribune werd vakkundig blauw-wit aangekleed door trommelaar Julian die daarvoor een flinke lading geblokte vlaggen had meegenomen uit Groningen. De wedstrijd was van de kant van de Groningers verdedigend gezien prima, maar het missen van liefst vijftien vrije worpen hield de spanning erin tot het einde: 70-77.

Op de terugreis werd de jarige Sander de Roos met enkele teamgenoten uitgenodigd mee te reizen in de supportersbus. Resultaat van dit alles was de aanwezigheid van de halve spelersselectie op de terugweg. Die konden muziek van het Shanty-koor niet echt waarderen, maar zongen wel weer uit volle borst mee met de ‘champions song’ van Dennis Franke.

De terugreis uit Weert was zodoende in een mum van tijd voorbij en rond één uur stapten de fans weer uit bij Martiniplaza. Twee punten en weer een mooi feestje op zak!

De aanmeldingen voor de volgende busreis naar Leiden druppelen alweer gestaag binnen bij de vereniging. Aanmelden kan eenvoudig via uitwedstrijden@svdonar.nl. De bus naar dit topduel vertrekt DONDER-dag 10 februari om 15.45 uur vanaf Martiniplaza. Prijs is 30 euro voor leden van de SV Donar en 35 euro voor niet-leden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *