Word nu lid!

Vertrek Marco van den Berg (+ poll)

door | 1 reactie

Het bestuur van landskampioen GasTerra Flames heeft besloten na afloop van de huidige contractperiode niet verder te gaan met coach Marco van den Berg.

Aan het einde van dit seizoen komt daarmee een einde aan een uitermate succesvolle periode voor coach Van den Berg bij GasTerra Flames.
In het eerste jaar werd een halve finaleplaats in de play-offs afgedwongen. Een plaats in de Final Four en het landskampioenschap in het seizoen 2009 – 2010 vormden een hoogtepunt. Ook dit seizoen ligt de ploeg op schema voor een hernieuwd landskampioenschap en zal zeker een gooi worden gedaan naar de eerste prijs in de nationale bekercompetitie. Op Europees niveau wordt dit jaar verdienstelijk gepresteerd.
Zowel club als coach stellen dat het besluit door beide partijen onderschreven wordt, populair gezegd is de “houdbaarheidsdatum” aan het einde van het seizoen in zicht.

Coach Marco van den Berg: “Ik respecteer het besluit van de club. Het is goed voor mij en mijn gezin dat er nu duidelijkheid is. Ik heb de afgelopen twee en half jaar ervaren als een prachtige tijd, en ik zal er alles aan doen om het komende half jaar op een waardige wijze af te sluiten.”

GasTerra Flames gaat zich nu oriënteren op een nieuwe coach die zich voor meerdere jaren wil verbinden aan de club. Coach Van den Berg verdient een mooie nieuwe club die past bij zijn ambitie.

1 reactie

    1. Chloor –

      Zoals in de laatste zin beschreven! een club die past bij zijn abitie! misschien was dat wel Donar geweest als die een Ambitie heeft die meer is dan alleen Kampioen worden? Marco het beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *