Word nu lid!

Verslag middag in Cantù

door admin | 6 reacties

Direct na aankomst werd er ingecheckt door de vice-voorzitter van SV Donar, Bas Kammenga en de gehele aankomst + incheck is op film vastgelegd (deze zullen we op de site plaatsen na terugkomst in Nederland).

Gelukkig beschikten de kamers over een degelijk douche zodat menig supporter weer fris voor de dag kon komen. Hierna gingen groepjes supporters het bruisend centrum (alles dicht en lekker saai) van Cantù in. De groep Venema en aanhang hadden al vrij vroeg trek gekregen en gingen daarom op zoek naar de beste pizzaria van Cantù. Al zoekend werd de groep ineens nageschreeuwd door een Italiaan in een groene bomberjack en laat deze man vorige week in de plaza ook aanwezig zijn geweest en toevallig eigenaar zijn van de beste pizzaria van Cantù!

De groep Venema ging uiteraard direct naar binnen en werd getrakteerd op de beste Italiaanse pasta die ze ooit geproefd hadden! Helaas lukte het de groep niet om Kareltje te koppelen aan Mama di Natale maar trakteerde Kareltje zichzelf op een overheerlijk citroenijsje.

Hierna moest de dorst gelest worden alleen was in het bruisende centrum van Cantù geen geopend café te vinden waardoor de groep maar een kopje koffie ging nuttigen bij het dichtstbijzijnde café.

Na een flinke wandeling terug naar het hotel (gelukkig nu bergafwaarts) plofte iedereen voldaan en uitgeput neer in de lobby van het hotel waar ze nu nog hangen of slapen en waar nu ook mondjesmaat de overige supporters die per vliegtuig zijn gekomen arriveren.

Deel twee van de missie is ook volbracht!

Wordt vervolgd..

6 reacties

  1. Martijn –

   Leuk om de verhalen te lezen. Keep up the good work! Donarrrr!

  2. Jeroen –

   Grote klasse Dimitri!!!

   Als dit niet up2date is weet ik het niet meer!!

  3. klaas –

   Tja dan kun je wel afreizen en is het allemaal heel gezellig maar dan kijk je na een paar minuten al tegen een kansloze achterstand aan. Erg vervelend als je ook nog terug moet

  4. gerard –

   Nou dat wordt een gigantische afdroogpartij. Onbegrijpelijk dat er lieden zijn die denken dat Groningen ooit in de europese middenmoot terecht kan komen. Na 10 minuten is het al over en uit. Een inmaakpartij noemen ze zoiets. Afgedroogd, geen enkele kans, nada.

  5. leon –

   Mailtje vanuit Italie dat we er op geen enkele wijze aan te pas komen. Cantu is een maatje te groot. Verschillende spelers vallen internationaal wederom door de mand. Hopen dat het geen al te grote nederlaag zal worden.

  6. Kareltje –

   gerard ….wat erg he…dat er zulke mensen bestaan , maar gelukkig zijn er ook nog mensen die zoiets niet zo erg vinden en daar behoor jij ook toe ,raden uit wat voor
   hoek een dergelijk uitspraak komt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.