Word nu lid!

Verslag busreis & aankomst in Cantù

door | 2 reacties

Gisteravond om 20:15 vertrok de supportersbus met daarin 25 SV Donar fans richting Cantù. Goed voorzien van lekkernijen voor de maag en de nodige drankjes werd om 24:00 de grens met België bereikt. Rond 02:00 werd er gestopt in Luxemburg waar de bus weer voor een prikkie werd volgegooid.

Vanaf dat moment was er een rustmoment in de bus en werd er geprobeerd om wat slaap te pakken. Uw verslaggever kan mededelen dat dit helaas niet helemaal gelukt is 😉 Ook vanwege het feit dat ons allerlei Kareltje iedereen er weer mooi opflitste! Maar van Kareltje kan iedereen dat wel hebben! Daarom werd speciaal voor hem ook nog even gezongen.

Om 06:15 reed de bus door Basel waarna pas weer gestopt werd tussen de witte bergen in Erstfeld. Iedereen werd pas echt goed wakker toen wij in rotondeland genaamd omgeving Cantù kwamen. Na een klein half uurtje rotondes en slingeren door smalle weggetjes kwamen wij aan bij het viersterren hotel Axolute (ze hebben twee sterren er bij gejat).

Het eerste deel van de missie zit er op!

Wordt vervolgd!

2 reacties

  1. sander –

   En dan zijn er nog van die groningse mafkezen die denken dat ze enige kans maken in europa. Tegen een italiaanse middenmotor is het nu een gigantische inmaakpartij aan het worden. Eens kijken hoelang het weer duurt voordat er een aantal debielen roepen dat ze volgend jaar beter beslagen ten ijs komen in europa.

  2. Josse Zwols –

   @sander: Mensen die (vrijwillig) het leger in gaan doen dat ook niet in de hoop doodgeschoten te worden. Het ligt een beetje in de aard van supporters om te hopen (en er stiekem een beetje vanuit te gaan) dat je wint. Tegen wie je ook speelt.

   Jammer dat je dat gevoel niet (her)kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *