Word nu lid!

DONAR basketbal bestaat 60 jaar

door admin | Geen reacties

In januari 2011 bestaat basketbal in Groningen in georganiseerd verband 60 jaar. Zeker iets om even bij stil te staan. Ook Donar basketbal bestaat dan dus 60 jaar, want Donar was er vanaf het eerste ogenblik bij.

We citeren uit de Vindicat-almanak van 1951: “…basketball en honkbal kunnen zich verheugen in een toenemende belangstelling. Misschien zal het in de nabije toekomst mogelijk zijn een team te formeren teneinde aan de op handen zijnde competitie te kunnen deelnemen”.

Een jaar later is het zo ver want in de Almanak van 1952 vinden we: “We kunnen verheugd zijn over Donar I, als we de prestaties van de drie volleybalteams en het basketballteam in de competitie bezien”. (Frans Krips Donarspeler 1951)

Het 12e lustrum van DONAR basketbal willen we vieren met oud-spelers die in de afgelopen 60 jaar in Donar hebben gespeeld.

GasTerra Flames organiseert in samenwerking met Supportersvereniging Donar een reünie rond de competitiewedstrijd tegen de Magixx uit Nijmegen op zaterdag 15 januari vanaf 18.30 uur in Martiniplaza.
We zijn voor de uitnodiging op zoek naar de (e-mail)adressen en telefoonnummers van al deze oud Donar spelers.

Iedereen die beschikt over recente contactgegevens van oud-spelers kan die sturen naar Jeroen Nienhuis (info@donarmuseum.nl)

Oud-spelers kunnen zich ook rechtstreeks melden bij het managementbureau van de GasTerra Flames (info@gasterraflames.nl , o.v.v. reünie, telefoon 050-3683850)

Archief 60 jaar Donar:
Ook als u nog historisch Donar materiaal heeft van Donar van de afgelopen 60 jaar zou dat erg welkom zijn. Alles van programmaboekjes tot seizoenkaarten en van kleding tot foto’s is welkom.
Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Jeroen Nienhuis (info@donarmuseum.nl)

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.