Word nu lid!

Zondag 7 november: lopend buffet

door | Geen reacties

Op zondagmiddag 7 november speelt Donar in Martiniplaza de thuiswedstrijd tegen onze buren uit Leeuwarden, De Friesland Aris. De noordelijke derby begint om 15:00 uur.

Na afloop van het duel is het hoog tijd de inwendige mens te verwennen. Van 17:30 tot 19:00 uur is er een uitgebreid warm en koud buffet voor de supporters van beide teams.

In samenwerking met Martiniplaza is het sfeervolle Theatercafé de locatie om nog eens rustig na te genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor 15 euro per persoon (10 euro voor kinderen) kun je bij deze speciale gelegenheid aanwezig zijn. De eerste consumptie is bij deze prijs inbegrepen.

Het is verplicht vooraf aan te melden, zodat de organisatie kan inschatten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan via: donararis7november@home.nl

Geef in de e-mail aan om hoeveel personen het gaat en vermeld daarbij de namen van iedere deelnemer. Vanaf vijf minuten na de wedstrijd tot 17:30 wordt iedereen verzocht contant en zoveel mogelijk gepast af te rekenen bij de ingang van het theatercafé

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *