Word nu lid!

We zijn al weer onderweg

door | Geen reacties

Het seizoen 2009-2010 ging de boeken in als een spetterend jaar, waarin niet alleen onze ploeg kampioen van Nederland werd maar ook de Supportersvereniging Donar nadrukkelijk van zich deed spreken. De sfeer rond wedstrijden en de ontknoping in Martiniplaza waren geweldig en de ontlading op de Grote Markt om nooit te vergeten.  Ondertussen zijn de eerste wedstrijden alweer gespeeld en gaan we na de loting van afgelopen week op voor een aantal leuke Europese wedstrijden.  

Wat kunnen de leden  verwachten? Komend seizoen zullen minimaal drie evenementen worden georganiseerd, speciaal voor de leden. Daarnaast vindt de vereniging het belangrijk te blijven investeren in de sfeer rond met name de thuiswedstrijd in Martiniplaza. De korting op seizoenkaarten is met ingang van dit seizoen afgeschaft. In plaats daarvan krijgt de SV Donar een bijdrage van de club voor elk lid dat ook een seizoenkaart heeft aangeschaft.

Begroting
Naast de contributie en de bijdrage van de club is de bijdrage van sponsors een derde belangrijke inkomstenbron. Daaraan willen we met eigen merchandise een vierde bron toevoegen. De merchandise zal bij voorintekening worden verkocht  om geen onnodige financiële risico’s te namen. Afgelopen seizoen is de SV Donar erin geslaagd het exclusieve recht op het voeren van het bekende Donar-logo te verkrijgen. In onze uitingen naar buiten toe willen we hiervan optimaal gebruik gaan maken. Een herkenbare huisstijl en uitingen die op elkaar zijn afgestemd, zijn hierin belangrijke middelen om de vereniging en haar activiteiten nog beter onder de aandacht te brengen.

Agenda
In de totale jaarkalender staan naast drie evenementen die exclusief voor leden worden gehouden, is er een vijftal data gepland voor busreizen naar uitduels. Het bezoek van wedstrijden in de Eurocup zal door de SV Donar gestimuleerd. Door middel van acties bij vier topduels in de competitie, een Europees duel en hopelijk weer vele duels in de play-offs zal de sfeer rond wedstrijden extra worden verhoogd. Daarnaast staat de vereniging uiteraard open voor de vele enthousiaste initiatieven van de fans en zal getracht worden hiermee de onderlinge band nog verder te versterken en de club nog beter te steunen. Hiervoor kunnen we alle hulp van de leden uiteraard zeer goed gebruiken. Vele handen maken immers licht werk.

Supportersteam
Helaas kunnen wij het supportersteam niet als onderdeel van de supportersvereniging opnemen. Dit heeft alles te maken met hoge verzekeringskosten omtrent aansprakelijkheid bij letstel tijdens trainingen en wedstrijden. Het supportersteam zal in Nijmegen uiteraard wel weer een gooi doen naar de officieuze landstitel en wellicht nog belangrijker: de band met collega-supporters in den lande nog verder versterken. Omdat de band met collega-supporters ook voor de supportersvereniging belangrijk is zullen wij het supportersteam financieel steunen door een kleine bijdrage in de kosten.

Contributie
Leden van de Supportersvereniging Donar hebben inmiddels een e-mail ontvangen over de hoogte van de contributie voor het seizoen 2010-2011. In de loop van deze week volgt meer gedetailleerde informatie over de activiteiten van de SV Donar.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *