Word nu lid!

Zaterdag: Supporterstoernooi Nijmegen

door | 1 reactie

Het laatste seizoensuitje staat weer voor de deur; op zaterdag 12 juni het supporterstoernooi in Nijmegen. Befaamd om zijn gezelligheid en uniek in de Nederlandse sportwereld. Een dag waar supporters van de verschillende eredivisieclubs op het basketbalveld tegen elkaar strijden, om na afloop gezamenlijk feest te vieren.

Zoals elk jaar gaan doen er vanuit Groningen twee teams mee aan dit bijzondere toernooi. Onze teams hebben tweewekelijks keihard getraind om zodoende op 12 juni met verve de Groningse eer te verdedigen. Daarnaast is er weer ondersteuning van een groep supporters, een fotograaf, een filmer, coaches en een verzorger. In een sportieve strijd nemen onze supporters het op tegen onder andere supporters van Eiffel Towers, Upstairs Weert, Matrixx Magixx, Aris Leeuwarden, Giants Bergen op Zoom en ZZ Leiden. Het wordt dus één grote basketbalreünie. Vanuit Groningse zijde gaan er sowieso al rond de 35 mensen mee.

Na het succes van vorig jaar, gaan wij onze vrienden van Aris Leeuwarden onderweg weer oppikken, waarna wij gezamenlijk de reis naar Nijmegen zullen aanvaarden. De inwendige mens zal deze dag niks tekort komen, want er zal gezorgd worden voor broodjes, tussendoortjes en een diner in buffetvorm.

Vertrek is rond 07.00 ’s ochtends bij Martiniplaza en we hopen zo rond 22.30 weer terug te zijn. Kosten om mee te gaan zijn €37,50. Er is nog plaats in de bus, dus lijkt het je leuk en wil je mee, stuur dan een mailtje naar supportersteam@svdonar.nl.

1 reactie

  1. Vince –

   Het was een waargenoegen!
   Day after is vooral nagenieten van de spierpijn 😉

   Maar it was fuckin’great.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *