Word nu lid!

Supportersvereniging Donar is werkelijk springlevend!

door | Geen reacties

Een citaat van Rob Schuur, voorzitter van GasTerra Flames, in de laatste nieuwsbrief van GasTerra Flames. En hij heeft natuurlijk helemaal gelijk. Supportersvereniging Donar is werkelijk springlevend!

Wie had dat gedacht? Vorig jaar rond deze tijd zag het er somber uit voor de (toen nog) Vikings. Het oude Bestuur zag het na een aantal jaren niet meer zitten en meldde er mee te willen stoppen. In oktober/november vorig jaar sprak een groep van ongeveer tien supporters elkaar in Café Merleijn aan de Meeuwerderweg en viel de beslissing met nieuwe mensen een nieuwe start te maken. In januari trad het nieuwe Bestuur aan, dat tijdens een extra ALV in maart de leden wist te overtuigen de naam van de vereniging te wijzigen in Supportersvereniging Donar.

Sinds de nieuwe start van Supportersvereniging Donar zijn we nog geen vijf maanden verder en inderdaad, we zijn we springlevend! We hebben een nieuw Bestuur, vijf nieuwe actieve Donar-Groepen/Commissies, we hebben een nieuwe website gelanceerd, we hebben onvergetelijke sfeeracties georganiseerd, we hebben de UITKAART geintroduceerd en de tickets voor en busreizen naar alle uitwedstrijden tijdens de play-offs verzorgd. We hebben twee evenementen/feesten georganiseerd. Ons Supportersteam speelt volgende week met twee teams mee tijdens het Supporterstoernooi in Nijmegen. We kregen aandacht van het Dagblad van het Noorden. En we hebben nu een Kampioenslied dankzij Dennis Franke.

Tijdens de play-offs dan ook nog een ledenwerfactie onder de naam Word nu Play-Offs-lid. Die actie heeft bijna 150 nieuwe leden opgeleverd. U leest het goed, bijna 150 leden! En de actie loopt nog steeds. Daarmee hebben we nu in totaal ruim 400 leden. Natuurlijk speelt het kampioenschap een grote rol, maar het was ook de overtuiging van die tien supporters in Café Merleijn dat er plaats was voor een actieve supportersvereniging. Supportersvereniging Donar is werkelijk springlevend!

In de komende maand gaat het Bestuur opnieuw met de Donar-Groepen overleggen en gaan we met die Donar-Groepen plannen voor het nieuwe seizoen maken. Er zijn zoveel plannen, zoveel ideeën en er hebben zich bijna 20 leden gemeld die willen meehelpen onze supportersvereniging verder vorm te geven.

Het Bestuur heeft op dit moment voor het komende seizoen naast de nu al reguliere activiteiten van de Donar-Groepen een aantal nieuwe speerpunten op haar lijstje staan. Dat zijn het geven van een aanzet tot het DONAR-Museum, DONAR-Merchandise en het omvormen van de benedenbar in Martiniplaza in een DONAR-Supportersbar. Wat denkt u? Gaat ons dat lukken?  Vast! Supportersvereniging Donar is werkelijk springlevend!

Het Bestuur wil alle (actieve) leden, spelers, het Bestuur en het Managementbureau van GasTerra Flames, alle sponsoren en Dennis Franke hartelijk bedanken voor het fantastische kampioensseizoen 2009-2010. We zien u graag terug in het volgende seizoen.

Supportersvereniging Donar is werkelijk springlevend!
Erik Rink
Voorzitter

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *