Word nu lid!

Word nu Play-Offs-lid voor € 5,00 en ontvang een mooie Donar-shawl

door admin | Geen reacties

Misschien weet je het nog niet, maar natuurlijk wil ook jij deel uitmaken van Supportersvereniging Donar, de officiële supportersvereniging van GasTerra Flames. We hebben al bijna 350 leden, maar we willen jou er ook bij hebben! We doen je daarom hierbij een aanbod, waarvan we ons niet kunnen voorstellen dat je er geen gebruik van maakt.

Tijdens de finale van de play-offs kun je namelijk Play-Offs-lid worden van Supportersvereniging Donar. Dat kost slechts € 5,00 en daarvoor ontvang je van ons ook nog een mooie lichtblauwe Donar 4ever-shawl (zolang de voorraad strekt).

Je kunt vanaf dat moment van bijna alle voordelen van het lidmaatschap van Supportersvereniging Donar gebruikmaken, op eentje na. Je hebt namelijk als Play-Offs-lid geen voorrang bij het aanvragen van tickets voor de uitwedstrijden tegen Bergen op Zoom. De vraag naar die tickets is namelijk nu al enorm. Je kunt wel gebruikmaken van alle andere voordelen van het lidmaatschap zoals o.a. de Donar-korting van 10% op de Merchandise van GasTerra Flames. Mochten we zeer binnenkort nog een feestje (???) voor onze leden gaan organiseren, dan ben je daar ook van harte welkom. En je ontvangt ook de Nieuwsbrieven die we gaan versturen met alle info van en over Supportersvereniging Donar.

Je kunt op twee manieren gebruikmaken van deze speciale Play-Offs-actie. Op deze site via de button Word nu Play-Offs-lid of in Martiniplaza bij onze stand in de hal na de ingang en in de buurt of in de 2e BBC-ruimte.

  • Bij aanmelding via deze site, ligt er een Donar-shawl voor je klaar bij onze stand in Martiniplaza en hoef je alleen nog de € 5,00 af te rekenen.
  • Je mag je ook aanmelden bij onze stand in Martiniplaza. Dan moet je daar ook je gegevens (duidelijk) invullen.
  • In beide gevallen graag met een biljet(ten) van € 5,00 afrekenen.

Voorwaarden

Het Play-Offs-lidmaatschap kent geen gezinsvariant o.i.d.. Je betaalt per aanmelding individueel € 5,00. Telt het gezin 4 personen dan betaal je € 20,00. Je krijgt dan dus ook 4 Donar-shawls.

Met je aanmelding word je alsnog lid voor het huidige seizoen 2009/2010. Je kunt echter geen rechten ontlenen aan dit Play-Offs-lidmaatschap v.w.b. voorrang op tickets voor uitwedstrijden.

We gaan ervan uit dat je ook voor volgend seizoen lid wilt zijn. Dan kun je ook gebruikmaken van een gezinslidmaatschap en geldt ook een jeugdkorting. De hoogte van de contributies voor volgend seizoen wordt in juni/juli in een Nieuwsbrief bekend gemaakt. Omdat die contributies nog niet bekend zijn, krijg je de mogelijkheid tot een maand (i.v.m. vakanties) na het versturen van die Nieuwsbrief direct weer op te zeggen.

Als je een seizoenkaart koopt voor volgend seizoen wordt de combikorting GasTerra Flames seizoenkaart/Lidmaatschap Supportersvereniging Donar direct verrekend tussen GasTerra Flames en Supportersvereniging Donar. Je ziet deze Donar-korting dus niet terug in het bedrag dat via incasso door GasTerra Flames van je rekening wordt geschreven.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.