Word nu lid!

Aanvangstijd uitwedstrijd 22 mei gewijzigd!

door | Geen reacties

In verband met een live-uitzending door de NOS is de aanvangstijd van de uitwedstrijd tegen Bergen op Zoom op zaterdag 22 mei aanstaande gewijzigd. Dit heeft ook gevolgen voor de uitsupporters.

De FEB heeft besloten de aanvangstijd van de vierde play-off wedstrijd in en tegen Bergen op Zoom te vervroegen van 20.00 uur naar 13.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden door de NOS.

Vertrek bus(sen) om 8.45 uur
De verplaatsing van dit uitduel heeft ook gevolgen voor de uitsupporters. Die zullen een stuk eerder uit Groningen vertrekken. Het vertrek van de bus(sen) is in ieder geval om 8.45 uur vanaf Martiniplaza. Alle personen die voor de uitwedstrijd op 22 mei hebben gereserveerd, zullen in de loop van maandagavond per e-mail bericht krijgen over deze wijziging. Iedereen wordt verzocht in reactie op die e-mail te laten weten of dit gevolgen heeft voor de reservering(en).

Op dit moment zijn er circa 200 aanvragen binnengekomen voor 120 beschikbare plekken. Daarvan zullen er circa 60 naar de UITKAART-houders gaan en bij de rest van de kaarten hebben leden van de Supportersvereniging Donar voorrang. Als er meer dan 60 leden mee willen, zal ook nog worden gekeken naar het bezoek van de vorige play-offwedstrijden.

Alle niet-leden zullen in ieder geval op de reservelijst worden geplaatst zodat er een indicatie is van de overvraag. Het bestuur van GasTerra Flames zal in overleg gaan met het bestuur van WCAA Giants om deze situatie te bespreken en mogelijk meer kaarten voor deze wedstrijd te bemachtigen. Dit hangt uiteraard ook samen met het resultaat van dinsdag. Woensdagmiddag zal hierover worden gecommuniceerd.

Reserveren voor de uitwedstrijden op 18 en 22 mei verloopt via deze link.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *