Word nu lid!

Verkoop uitduels 18 en 22 mei

door | Geen reacties

De verkoop voor de eerste uitwedstrijd tegen Bergen op Zoom is gestart. Dinsdag 18 mei om 20.00 uur wordt dat duel gespeeld. Losse kaarten voor het duel kosten 15 euro.

De bus vertrekt dinsdagmiddag om 14.45 uur bij Martiniplaza. Prijs voor leden van de Supportersvereniging Donar is 35 euro. Niet-leden betalen een toeslag van 5 euro. Jeugd tot en met zestien krijgt 5 euro korting. De 63 UITKAART-houders hebben voorrang bij de verkoop. De overige leden van de Supportersvereniging Donar hebben weer voorrang op de overige belangstellenden. De kaartverkoop is zaterdagavond 15 mei om 21.30 uur in de kassa van Martiniplaza. Bevestigingen volgen per e-mail.

Ga naar het reserveringsformulier

UItwedstrijd 22 mei
Voor de uitwedstrijd tegen Bergen op Zoom op zaterdag 22 mei kunnen kaarten worden gereserveerd vanaf maandag 17 mei om 12.00 uur. Er zijn voor dit duel 120 kaarten beschikbaar.

Bij de aanvragen hebben UITKAART-houders voorrang en vervolgens leden van de Supportersvereniging Donar. Voor dit duel op zaterdag 22 mei zal in geval van overvraag bovendien rekening gehouden worden met het eerdere bezoek van uitwedstrijden in de play-offs.

Bevestigingen voor zaterdag 22 mei zullen woensdag 19 mei per e-mail worden verstuurd. De tickets voor dit duel dienen donderdag 20 mei na afloop van het tweede thuisduel te worden afgerekend en betaald in Martiniplaza.

Gezien de vele vragen naar kaarten voor dit duel zal in ieder geval een reservelijst worden aangelegd als het aantal aanvragen boven de 120 komt te liggen. Personen die reserveren via de website van WCAA Giants, zullen alsnog worden verwezen naar dit verkoopkanaal van GasTerra Flames en de Supportersvereniging Donar.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *