Word nu lid!

Supportersvereniging van GasTerra Flames is terug!

door admin | Geen reacties

Behalve een eerste mooie sfeeractie met zo’n vijftig grote blauw-witte vlaggen wordt er aan alle bezoekers voor het betreden van de speelhal een flyer uitgereikt. Ook alle supporters op de BBC-tribune krijgen zo´n flyer. Er zal u gevraagd worden de achterkant van de flyer in te vullen.

Op de flyer wordt een feest op zaterdag 20 februari na de wedstrijd tegen ABC Amsterdam aangekondigd. Alle supporters worden uitgenodigd dit feest mee te beleven, u hoeft daarvoor geen lid te zijn van de Supportersvereniging. Behalve muziek, een aantal interviews met spelers (direct na de wedstrijd) zal er ook een verloting worden georganiseerd.

Iedereen kan gratis meedoen aan die verloting, waarbij onder meer bonnen voor de merchandise van GasTerra Flames worden verloot. Zo kunt u zelf bepalen wat uw prijs wordt. De andere prijzen? Die worden binnenkort bekendgemaakt, maar reken erop, ook die zijn de moeite waard!

Kortom, doe gratis mee en vul de gevraagde gegevens op achterkant van de flyer in. Op de flyer staat aangegeven dat u met het invullen geen enkele verplichting aangaat. U bent niet opeens lid van de Supportersvereniging. Hoe u wel lid kunt worden (en wie wil dat niet?), zal de Supportersvereniging op een later moment bekendmaken.

De plaatsen waar u aanstaande zaterdag de flyers kunt invullen en inleveren worden duidelijk aangegeven. U kunt de flyer voor, tijdens de pauze van en na de wedstrijd invullen, maar het liefst voor de wedstrijd. Het wordt druk zaterdag, maar de Supportersvereniging zou het erg waarderen als u de tijd neemt om de flyer in te vullen. Is het even te druk, zoekt u dan een ander moment om de flyer in te vullen en in te leveren.

U wordt op de hoogte gehouden, verdere informatie volgt.

De Supportersvereniging is terug! Invullehhhhhh!

Geen reacties