Word nu lid!

Vikings heeft nieuw bestuur

door admin | Geen reacties

Naast een nieuw Bestuur werden ook formeel vijf nieuwe Commissies/Donar-groepen ingesteld. Tijdens de ALV schetste het nieuwe Bestuur de hoofdlijnen van een nieuw Concept Beleidsplan, waarover de leden de komende twee maanden mee kunnen praten. Er werd een Begroting voor het lopende seizoen 2009/2010 gepresenteerd en de ALV ging akkoord met de voorgestelde contributies van € 15,00 (individueel) en € 25,00 (gezin) voor dit lopende seizoen. Eind maart wordt een nieuwe ALV gepland, waar het Bestuur en de nieuwe Commissies/Donar-groepen concretere plannen presenteren en bijvoorbeeld het definitieve Beleidsplan wordt ingebracht om te accorderen.

Volgende week ontvangen alle leden de notulen van de ALV van vanavond, het Concept Beleidsplan en de nota voor de contributie van dit seizoen. Deze stukken worden zoveel mogelijk per mail gestuurd, leden waar geen mailadres van bekend is zullen de stukken over de post ontvangen.

Verdere info volgt zo spoedig mogelijk en zal later ook op de website van de supportersvereniging te vinden zijn. Voor informatie kun je nog steeds een mail sturen naar info@vikings.nl.

Namens het nieuwe Bestuur,
Erik Rink (Voorzitter)

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.