Word nu lid!

Prijsuitreiking Matchwinner

door | 3 reacties

Getooid met een grote bos bloemen van Bloemenmozaïek en een Dinercheque stond zij bij Jan voor de deur. Jan was blij verast met de prijzen. Onder het genot van een kop koffie werd er nog even uitgebreid stil gestaan bij het afgelopen seizoen. Jan deed trouw alle ronden mee met Matchwinner; het bleef tot het einde spannend. Hij was tot en met de laatste ronde zelf niet zeker van de eerste plaats. Gelukkig deed zijn tegenstrever en nummer twee Michaël Berkers het niet beter en was de eindoverwinning toch voor Jan Bijstra.

Jan wil via deze weg de Vikings bedanken voor de ontvangen prijzen en hoopt van harte dat hij volgend jaar de kans krijgt om zijn titel te verdedigen.

Via deze weg nogmaals: “Jan, gefeliciteerd en alvast smakelijk eten!!!”

3 reacties

  1. leb –

   hey guys whats up i wanna ask about khazzouh, is he coming to play for lebanese NT after he was cut by australia ? if anyone knows reply please.

  2. Micha?l Berkers –

   Hallo allemaal,

   Hier een berichtje uit het diepe zuiden. Het was inderdaad tot op het laatste moment spannend, maar Jan was net iets beter. Maar goed ook anders was het een fikse dagtrip voor Christa geworden 😉

   Komend seizoen zal ik zeker weer van de partij zijn.

   Groetjes Micha

  3. jeugdfan –

   Leuk dat Stefan nog steeds op deze pagina staat. Hij heeft het ook verdiend, Met zijn U20 team is EU-kampioen B- div. geworden!
   Wat een succes voor deze jongen(s), ga maar zo door !
   Alleen jammer dat Marco hem geen kans heeft willen geven het afgelopen jaar! Zo gaan de talenten weg, onze talenten!
   😕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *