Word nu lid!

Hanzevast Capitals Under 16 delft onderspit

door admin | Geen reacties

Zaterdagmiddag 14 februari 2009 toog het team van Hanzevast Capitals U16 in een luxe touring car van de Firma Doornbos naar Nijmegen om tegen de Wildcats te spelen. Gehandicapt door ziekte van Jos, Lewis en Jeroen èn een net op tijd weer fitte Ate, moesten we op een klein veld (overdwars) spelen tegen een top 3 team van de competitie. Zoals wel vaker dit seizoen begonnen we weer slordig en slecht aan de wedstrijd.

Na een 11-0 achterstand werd na 4 minuten onze eerste score genoteerd. Deze voorsprong bleef gedurende het 1e kwart op het bord staan. Het 2e kwart werd door ons met 2 punten verschil gewonnen, na een opleving vlak voor het rust signaal, zodat we bij rust met 8 punten achter stonden en dus nog alles mogelijk was.

Het 3e kwart begon met een run van 12-0 in het voordeel van de Wildcats en daar werd de wedstrijd eigenlijk al verloren. Veel balverlies en vooral het niet goed beheersen van de 1 tegen 1 verdediging van onze kant werd door de Wildcats genadeloos afgestraft.

In het 4e kwart kwamen we aan het eind terug tot 10 punten achterstand, door een serie 3 punters van Davey en Eric, maar de wedstrijd was gespeeld en had in Wildcats een terechte winnaar. Goed verdedigen en vooral sterk 1 tegen 1 spelen van de Wildcats gaf in dit duel de doorslag, niet voor niets staat dit team bij de top 3 met de eerste plaats nog in het vizier. Het positieve punt was dat het team wel bleef strijden tot het eind daarin gesteund door de aanmoedigingen van bijna de hele familie van Ate. Eindstand: 97-87.

Topscorers: Eric 21, Davey 18, Dennis 11 en Yannick 11

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.