Word nu lid!

Vikings en Hanzevast Capitals tekenen overeenkomst

door admin | Geen reacties

De overeenkomst is er op gericht om de belangen van alle supporters van Hanzevast Capitals nog beter te kunnen behartigen. Het bestuur van de Stichting Prof Basketball Groningen (SPBG) heeft met de ondertekening van de overeenkomst aangegeven de Vikings als dè officiële afvaardiging van de suppporters te beschouwen. De overeenkomst is een basis voor een stevige relatie tussen beide partijen, met als uitgangspunt dat het het positieve imago van beiden nog verder zal versterken. De Vikings behouden natuurlijk wel de status van een onafhankelijke supportersvereniging; iets wat voor zowel de Capitals als de Vikings als waardevol wordt ervaren.

Voorzitter Hanzevast Capitals Rob Schuur en voorzitter van de Vikings Annemieke Brouwers
Beide voorzitters schudden de handen op een goede samenwerking

De overeenkomst is gesloten voor onbepaalde tijd. De Vikings en het bestuur van de Capitals zal regelmatig overleg met elkaar hebben, met als doel de belangen van de supporters zo goed mogelijk te kunnen behartigen. Er zitten voor zowel de Vikings als de Capitals natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan het sluiten van de overeenkomst. Zo is er afgesproken dat er vanuit de Vikings afgevaardigden zitten in de activiteitencommissie èn de communicatiecommissie van Hanzevast Capitals.

Er is met het bestuur van de SPBG afgesproken dat de Vikings zeker twee keer per seizoen een groot evenment organiseren voor de supporters van Hanzevast Capitals, zoals bijvoorbeeld een groot forum of Basketball Rules. Daarnaast wordt er van de Vikings gevraagd dat de activiteiten van de Vikings van dit moment op een gelijkwaardig niveau georganiseerd blijven worden. Daarbij horen onder andere het organiseren van busreizen, het verzorgen van het supportershome en het organiseren van bijvoorbeeld de Man of the Matchverkiezing en de Player of the Year verkiezing.

De Capitals zullen daarnaast zorgen voor bijvoorbeeld de kortingsregeling op de seizoenkaarten voor leden van de Vikings, net als de korting van 10% op de merchandise-artikelen van de Capitals. Daarnaast is de overeenkomst dè onderstreping van de erkenning van de Capitals dat de Vikings dè officiële supportersvereniging is van de Capitals. Samen op weg naar de toekomst!

Het bestuur van de Vikings en secretaris van Hanzevast Capitals Bert Rolf
Het bestuur van de Vikings en secretaris van Hanzevast Capitals Bert Rolf (op de foto ontbreekt Christa Buurmeijer)

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.