Word nu lid!

Seizoensafsluiting Vikings Reuzegezellig

door admin | 1 reactie

De seizoensafsluiting van de Vikings 2007-2008
Een volle zaal tijdens de seizoensafsluiting

Bijna negentig Vikingsleden waren te gast op onze jaarlijkse seizoensaflsuiting. Het was weer eens een avond om van te genieten. Allereerst natuurlijk van een heerlijk koud en warm buffet. Aan de lege bakjes na afloop te zien was het allemaal meer dan lekker. De buikjes waren goed gevuld. Al die energie kon iedereen vervolgens wel weer goed gebruiken om de hersenen te voeden. Want die werden behoorlijk op de proef gesteld!

Luc en Alfons Mulder hadden weer hun uiterste best gedaan om een breinbrekende Quiz in elkaar te zetten. Alle vragen over de Capitals deed menigeen, in de toch al wat opgewarmde zaal, het zweet uitbreken. Het halve uurtje voor het beantwoorden van alle vragen was zelfs voor enkelen nèt iets te kort. Je hebt ook wel even de tijd nodig als je moet bedenken welke sponsoren er ook al weer prijk(t)en op de tenues van de Hanzevast Capitals tijdens het afgelopen seizoen. Laat staan dat je even moest bedenken wie de bloemetjes (Bloemenmozaïek) en het beeld & geluid (NITT) het afgelopen seizoen brachten in het supportershome. Uiteindelijk kon er maar één groep de beste zijn. Zij mochten strijden in de allesbeslissende finale.

Breinbrekers tijdens de seizoensafsluiting van de Vikings 2007-2008
Krakende hersenen tijdens de quiz…

Geertiena Albada, Julius Lewerissa, Arjen Ellens, Dieta Kruizenga, Gerard Bolhuis en Arnold Meijer mochten in de finale strijden om de Grote Glimmende Wisselbokaal en natuurlijk ook de oneindige eer. Na vier vragen bleven Arjen en Geertiena over met een gelijke stand, waardoor een "gokvraag" de uiteindelijk winnaar moest bepalen. Het was echt een beetje gokken, want wie kan nu echt bedenken hoeveel kilometers het team het afgelopen seizoen met de Doornbos-bus door Nederland hebben gereden. Toch zat Geertiena er bijzonder dichtbij. Arjen moest het met zijn gok van 5000 afleggen tegen de erg nauwkeurige gok van rond de 12000 kilometers. En dat was bijna het getal dat werkelijk gereden is! De wisselbokaal werd zodoende overhandigd aan de rechtmatige eigenaar; die er volgend jaar voor zal moeten zorgen dat de beker weer present is. Tot die tijd mag ie nog even glimmen in de woonkamer. De overige "winnaars" moesten het met een medaile doen…

Ook Marco van den Berg kwam nog even aan het woord. Hij ging op prettige wijze in op de vragen die hem vanuit de zaal gesteld werden. Op alle vragen over eventuele spelers kon hij natuurlijk niet zoveel zeggen, omdat er nog een aantal contracten getekend moeten worden. Een inleiden praatje over het wie en wat Marco eigenlijk is was overigens ook leuk om te horen. We hopen dat iedereen de nieuwe coach op deze wijze alvast wat heeft leren kennen, maar zeker ook dat Marco alvast op een goede wijze kennis heeft gemaakt met de vaste kern supporters/Vikingsleden.

Marco van den Berg aan het woord tijdens de seizoensafsluiting van de Vikings 2007-2008
Marco van den Berg kreeg een kennismaking met de fans tijdens de seizoensafsluiting

Er werd na al het vertier nog even doorgeborreld. De gesprekken over het nieuwe seizoen voerden alweer de boventoon. Hoewel er nog een lange vakantie zit tussen de werkelijke start van het seizoen, houd bij de echte Donarfans het basketball ze altijd bezig. Het spelletje zit ze diep in het hart; houden zo!

Tot het nieuwe seizoen!

 

1 reactie

    1. koe(tje) –

      Vikings: BEDANKT!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.