Word nu lid!

Nieuw bestuur voor Hanzevast Capitals

door | 4 reacties

Persbericht Hanzevast Capitals:

 

Samenstelling bestuur

Na de formele benoeming van Rob Schuur tot voorzitter van Hanzevast Capitals per 11 februari zijn inmiddels ook de overige bestuursfuncties vervuld. Rob is in het dagelijks leven voorzitter van het College van Bestuur van het Noorderpoortcollege. Robert Nienhuis, directeur van Noordlease, al jarenlang partner van Hanzevast Capitals en betrokken bij de ontwikkeling van het jeugdbasketbal, neemt met name de portefeuilles commercie en jeugd voor zijn rekening.

Bert Rolf, directeur/eigenaar van interim-managementbureau Over de Brug, stapt in de rol van secretaris en zal o.a. de belangen van Hanzevast Capitals behartigen richting de FEB. Bert is tot recent actief geweest in de ontwikkelingen van JNB!. Penningmeester in het nieuwe bestuur is Bart Wittens, in het dagelijks leven controller bij Gasunie Engineering. Vooralsnog blijft het nieuwe bestuur bestaan uit vier personen.

Alle technische zaken en de coördinatie daarvan komen te liggen bij Albert van der Ark en Martin de Vries, de twee Groninger basketbaliconen. Albert zal zich vooral gaan richten op het 1e team, Martin op de jeugd, samen zullen zij het geheel echter goed delen.

Volgende week dinsdagavond 19 februari presenteert het nieuwe team zich aan de sponsoren, partners en leden van de businessclub, vertegenwoordigers van de media en het bestuur van de Vikings, de supportersclub van Hanzevast Capitals. Voor alle vrijwillige medewerkers zal een aparte bijeenkomst worden belegd. Uitnodigingen voor deze bijeenkomst worden morgen verzonden. Tijdens deze avond zullen de plannen van het nieuw aangetreden bestuur op hoofdlijnen worden toegelicht en zal uiteraard gereflecteerd worden op de stand van zaken van dit moment.

Rob Schuur, voorzitter

4 reacties

  1. Mike –

   Wat gaat het bestuur doen aan het tekort van 150.000 euro? En wat is er waar van het “verhaal”dat Niels Meijer vanwege zijn knieen gaat stoppen/wegmoet en dat er een portugees voor terugkomt. Is die al uit de koker van Appie?

  2. henk jan –

   hoe kan ik mij aanmelden voor de bestuurspresentatie van 19 februari 2008 en hoe kan ik daar mijn mening ventileren?

  3. Hans Siekman –

   Pep Claros is zeeeer enthousiast over ons als supporters.
   Als wij net zo enthousiast zijn over hem waarom organiseren de Vikings dan geen actie “Pep moet blijven”?!?
   4000 mensen x 10 E = 40.000 E de komende tijd – dat moet toch kunnen en een duidelijk signaal zijn richting bestuur en Pep
   Wie neemt het voortouw????( 19 febr. bijv.)

  4. Manuel –

   Mike volgens mij is het 100.000 geen 150.000?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *