Word nu lid!

Partytime in Martiniplaza

door | Geen reacties

In samenwerking met de Activiteitencommissie werd het feest in het supportershome georganiseerd. Na afloop van de wedstrijd was het er een drukte van belang. Vele Donarfans waren afgekomen op de luide beats van DJ Genic.

Voorafgaande de wedstrijd hadden vele fans al loten gekocht om de Vikings en de Activiteiten te ondersteunen bij komende acties tijdens de play offs. Er stonden geen kleine prijzen op het programma: een seizoenkaart voor volgend seizoen, een origineel spelersshirt met alle handtekeningen van de spelers en een gesigneerde bal. De loten, één euro per stuk, gingen grif van de hand. Niet alleen voor het winnen van de prijzen, maar zeker ook vanwege het Donarhart bij de fans.

De winnaars:

  • Gesigneerde bal: nummer 135, Mirjam Schneiders
  • Gesigneerd shirt: nummer 321, Jan Riemersma
  • Seizoenkaart: nummer 21, Carla Ellens

Het bleef nog lang gezellig in het supportershome! Vanaf de volgende thuiswedstrijd kun je het supportershome vinden aan overzijde van de zaal, onder de hoofdtribune. Gewoon de middelste trap omhoog en door de deur onder de tribune! We hopen dat we met alle fans het daar net zo gezellig kunnen maken! In ieder geval kun je op de nieuwe plek ook gewoon weer live naar de persconferentie kijken en je drankje drinken. Tot dan!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *