Word nu lid!

Doornbos presenteert nieuwe spelersbus Capitals

door | Geen reacties

Persbericht Autobusbedrijf Doornbos:

Autobusbedrijf Doornbos presenteert gloednieuwe Hanzevast Capitals spelersbus en verlengt sponsorcontract.

 

De vorige spelersbus van Autobusbedrijf Doornbus
De vorige spelersbus van Autobusbedrijf Doornbus

 

Op 2 februari nemen de spelers van Hanzevast Capitals een prachtige nieuwe bus van Autobusbedrijf Doornbos in gebruik. Om 15.00 uur wordt aan de Protonstraat 24 de luxe VIP-bus overgedragen aan coach Pep Claros en zijn team, waarna men vervolgens om 15.30 uur afreist voor de bekerwedstrijd in en tegen Amsterdam.

Autobusbedrijf Doornbos, al jarenlang sponsor van het basketballteam, zet in de persoon van Dennis Radema bovendien samen met bestuurslid Hanzevast Capitals Gaaike Euwema zijn handtekening onder een nieuw 10-jarig sponsorcontract. Doornbos blijft daarmee vaste vervoerspartner van Hanzevast Capitals.

De nieuwe bus is voorzien van tafeltjes, extra beenruimte voor alle passagiers, internetverbindingen en aansluitingen voor laptops, digitale televisie en een luxe keuken. Alle zitplaatsen zijn voorzien van veilige driepuntsgordels. Ook beschikt de bus over LCD-schermen, zodat tijdens de reis wedstrijdbeelden kunnen worden vertoond.

De bus is uiteraard ook inzetbaar voor andere opdrachtgevers op dagen dat het team van coach Claros niet hoeft te reizen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *