Word nu lid!

Busreis naar Leiden geannuleerd

door | 4 reacties

Tot onze spijt moeten we melden dat de busreis naar Leiden, op zaterdag 1 december 2007, niet door gaat. Er zijn tot de sluiting van inschrijving slechts 13 aanmeldingen bij ons binnen gekomen. Dat is te weinig om het ons mogelijk te maken een busreis tegen acceptabele kosten aan te kunnen bieden. We hopen iedereen natuurlijk wel gauw weer te zien, bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd, in het supportershome of een volgende busreis. Tot Donar!

4 reacties

  1. Winst –

   Zou het aanmaken van een speciaal Vikings-account de mensen misschien hebben afgeschrikt? Kan het wel voorstellen dat mensen wel graag mee willen, maar dat ze er weinig voor voelen om hier eerst een account voor aan te maken. Mailen is toch een stuk vrij blijvender, in mijn ogen.

  2. Vikings –

   Het gaat hierbij helaas niet om de vrijblijvendheid van het aanmelden. Aanmelden voor een busreis is niet vrijblijvend. De kleine moeite om een account aan te maken scheelt voor ons bijzonder veel werk! We hopen dat je beseft dat het verwerken van alle emails erg tijd kost, naast onze gewone fulltime baan. Het geautomatiseerde systeem neemt ons dit werk uit handen.

   Je wil graag mee met de bus of niet. Dan is het aanmaken van een account wellicht een kleine moeite.

   Ik hoop dat je voldoende bent ge?nformeerd door deze “vrijblijvende” informatie.

  3. Winst –

   Hoi Vikings. Begrijp wel dat het voor jullie een stuk makkelijker is en daar heb ik ook alle begrip voor. Als je echt mee wilt dan is het inderdaad een kleine moeite om een account aan te maken, maar voor veel sites heb je een account nodig om berichten te kunnen lezen of om van een bepaalde dienst gebruik te kunnen maken. Hoor vaker van mensen dat ze “dat” als vervelend ervaren.

   Maar goed het is niet mijn bedoeling om hier een discussie over te starten want het is voor mij wel helder dat het voor jullie makkelijker is en zoveel moeite is het niet om een account aan te maken.

  4. Peter –

   Het heeft meer te maken met het busreglement (geen alcohol tijdens de busreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *