Word nu lid!

Hanzevast Capitals en het supportershome

door | Geen reacties

Het zal in de toekomst vast wel eens vaker gebeuren dat door een beurs of ander gelijktijdig evenement het suppportershome niet beschikbaar zal zijn. Er is inmiddels wel afgesproken dat door betere communicatie misverstanden zullen worden voorkomen. Wij, de Vikings, zullen in die gevallen voortijdig communiceren of het supportershome eventueel gesloten is. Het is de bedoeling dat na 2 december het supportershome weer beschikbaar is voor alle supporters!

Onderstaand vind je de brief die alle Vikingsleden persoonlijk hebben ontvangen van de Hanzevast Capitals. Ter informatie aan alle overige supporters:


Beste Viking,

 
Afgelopen dinsdag (13 november 2007, red.) bleek op een veel te laat moment dat de Vikingsruimte niet beschikbaar was. Intern onderzoek heeft uitgewezen dat de fout bij ons lag. Waarvoor onze oprechte excuses.
 
We vinden het heel vervelend dat het zo is gelopen, te meer daar de voorgaande wedstrijden de organisatie rond de vikingsruimte (na de nodige aanloopproblemen) eindelijk goed geregeld leek te zijn.
 
De bestuursleden van de Vikings steken veel tijd en energie in onze club. Dat stellen we zeer op prijs. Het is dan ook jammer dat deze fout hun veel extra negatieve energie heeft gekost. Een club als Donar drijft voor een belangrijk deel op de inzet van vrijwilligers en die inzet moet niet gefrusteerd worden door fouten vanuit onze organsatie.
 
We hopen jullie allemaal weer te zien op 29 november!
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Jan Rijpstra
Voorzitter

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *