Word nu lid!

Vikings laat fans meestemmen

door admin | Geen reacties

Wil je meestemmen voor de MotM tijdens de thuiswedstrijden van Hanzevast Capitals? Stuur dan een mail naar info(at)vikings.nl met daarin je naam en je mobiele telefoonnummer. Je moet, om mee te kunnen stemmen, in het bezit zijn van een mobiele telefoon met SMS-functie. De MotM wordt direct na afloop van de wedstrijd in Martiniplaza al bekend gemaakt, waarna de betreffende speler een passende beloning krijgt namens de Vikings.

Heb je iets langer de tijd nodig om jouw favorieten uit te kiezen? Dan kun je binnen 24 uur na de wedstrijd meestemmen voor de Player of the Year verkiezing. Hierbij kies je de drie beste spelers van de betreffende wedstrijd. Die worden opeenvolgend beloond met respectievelijk 10, 8 en 6 punten. Aan het einde van het seizoen wordt de balans uit alle stemronden opgemaakt en wordt de uiteindelijke winnaar bekroond tot de Player of the Year.

Met de nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rond de Capitals en de Vikings. Inschrijven kan via de button rechtsboven.

Ben je trouwens al in het nieuwe supportershome geweest? Je vindt het nieuwe supportershome bovenaan de trapopgang naar de Businessclub. Na alle thuiswedstrijden is in het supportershome de persconferentie live te volgen op een groot scherm. Alle leden van de Vikings zijn natuurlijk van harte welkom. Kandidaat leden mogen daarentegen ook best een kijkje komen nemen!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.