Word nu lid!

Capitals krijgt deelnamebewijs ULEB cup

door admin | Geen reacties

Met de uitbreiding van de ULEB Cup en de afzegging van Nijmegen is de weg vrij voor Hanzevast Capitals om Europa in te gaan.

De ULEB Cup zal gespeeld worden volgens een poulesysteem. De poules zullen elk 4 tot 6 teams hebben afhankelijk van het aantal deelnemende teams. De beste teams van elke poule gaan door naar een volgende ronde. Het exacte format van de ULEB Cup wordt later definitief vastgesteld.

De loting voor de eerste ronde zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni in Jesolo in Itali?, waar op dat moment de Euroleague Summer League wordt gehouden.

Zoals gemeld hebben seizoenkaarthouders voorrang bij het verkrijgen van kaarten voor de ULEB Cup wedstrijden. Seizoenkaarthouders met gereserveerde plaats houden het recht op hun eigen plaats. Verder zal voor de seizoenkaarthouders een speciale actie worden gestart, waarover nadere details zo spoedig mogelijk zullen volgen. De Capitals willen alle belangstellenden bij deze dan ook van harte uitnodigen nu een seizoenkaart te bestellen.

Alle verdere gegevens over de kaartverkoop van de poulewedstrijden zullen later bekend worden gemaakt.

De Capitals zijn vereerd met de invitatie om mee te spelen met de elite van Europa. Het eerdere optreden van Hanzevast Capitals in de ULEB Cup, de organisatie en entourage hebben ongetwijfeld een belangrijke rol gespeeld bij deze uitnodiging. De dank van de Capitals gaat ook uit naar het bestuur van de FEB voor haar inzet als belangenbehartiger binnen de ULEB.

In het seizoen 2004-2005 kwam Hanzevast (toen MPC) Capitals voor het eerst uit in de ULEB Cup. Met twee thuisoverwinningen tegen Oostende en KK Zadar en een uitoverwinning tegen Oostende heeft Hanzevast Capitals lang meegespeeld voor een plaats in de tweede ronde. Uiteindelijk eindigde de ploeg als vijfde in de poule. Hanzevast Capitals streeft er naar dit resultaat minimaal te evenaren.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.