Word nu lid!

Vikings op weg naar de toekomst

door admin | Geen reacties

We hebben van een redelijk aantal personen vragen en opmerkingen gekregen over zaken die verbeterd kunnen worden. Met ??n van deze personen, Bas Kammenga, hebben we een zeer uitgebreid gesprek gehad. Dit heeft ertoe geleid dat hij, in overleg met het bestuur van de Vikings, een inventarisatie heeft gehouden onder een grote groep supporters (hieronder zowel leden als niet-leden van de Vikings). We wilden namelijk graag weten wat er leeft bij het grootste deel van de trouwe supporters. Dat leverde een groot aantal aandachtspunten en idee?n op. Op dit moment zijn we bezig de punten verder uit te werken. De resultaten hiervan willen we opnemen in een plan dat we in het begin van komend seizoen aan alle leden willen voorleggen. We willen de Vikings nog meer laten groeien en bloeien.

Eerst in het kort een selectie van de resultaten van het onderzoek:
Het kunnen volgen van de persconferentie in de Vikingsruimte
Het invoeren van een club van 50, voor de ondersteuning bij acties en evenementen
Businessclub leden actiever bij de supportersvereniging betrekken
Actiever werven van nieuwe leden
Zorgen voor eigen merchandise
Gebruik de website om te laten zien wat er achter de schermen gebeurt
Vaker een bijzondere activiteit (naast de seizoensafsluiting en forum/spelregelavond)
De Vikingsruimte meer laten opvallen
Oprichten van commissies (bijvoorbeeld voor busreizen en de bar in de Vikingsruimte)
Meer busreizen naar uitwedstrijden
Organiseren van een player of the year verkiezing

Deze lijst is allerminst compleet, maar het geeft wel een idee van welke punten zijn aangedragen. Ze vormen een uitgangspunt voor onze nieuwe richtingswijzer voor het komende seizoen. We onderschrijven als bestuur veel van deze punten en willen deze punten graag m?t jullie en voor jullie gaan uitvoeren. Zo hebben we het idee van de merchandise alvast opgepakt en tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting zullen de eerste ontwerpen te zien zijn. We hopen dat jullie dit ook een leuk initiatief vinden. Via de website zullen deze zaken na het weekend dan te zien en te bestellen zijn.

Verder zijn we het met de respondenten eens dat de Vikingsruimte meer moet gaan leven. Daarvoor is het echter wel nodig dat de Vikingsruimte herkenbaarder wordt vanuit de zaal, maar ook hebben we meer mensen nodig die daar iets komen drinken, want als er niet genoeg omzet wordt gedraaid, dan worden we er door Martiniplaza uitgezet. Ook wij zouden graag zien dat de persconferentie te volgen zou zijn, we zijn bezig om uit te zoeken of dat technisch mogelijk is. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan en daarom overwegen we serieus om bijvoorbeeld de BBC leden actiever bij de supportersvereniging te gaan betrekken. Verder zou de club van 50 inderdaad een mooi initiatief zijn die dit mogelijk zouden kunnen maken. Er zou dan bijvoorbeeld een donateursmuur gemaakt kunnen worden.

Maar zoals al geschreven hebben we voor veel van deze zaken jullie hulp nodig. We hopen dan ook dat jullie ons mee zouden willen helpen door bijvoorbeeld actief te worden in een barcommissie of door het sturen van idee?n. We zijn van plan om meer te gaan communiceren via de mail (een (twee)wekelijkse mailinglist is bijvoorbeeld een optie). Laat je mailadres daarom bij ons achter en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste Vikingsnieuws.

De Vikings blijven ook het volgende seizoen volop in beweging! Voor ?n met jullie!

Bestuur Vikings

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.