Word nu lid!

Supporters bedankt!

door | 7 reacties

Het seizoen is deze jaargang eigenlijk te vroeg afgelopen. Wie droomt er nou niet van een mooie finaleserie, zoals we die bijvoorbeeld de laatste jaren w?l meegemaakt hebben. Het moest zo zijn, meer zat er niet in…

Van de Vikings zijn jullie echter nog lang niet af! We zijn inmiddels bezig met het organiseren van een passende seizoensafsluiting. Alle Vikingsleden zullen hiervoor persoonlijk uitgenodigd worden. De datum is nog niet bekend, maar zal zodra de beslissing gevallen is bekend gemaakt worden.

Bedankt voor alle support dit seizoen!

7 reacties

  1. K-side –

   Graag gedaan. Tip: 2 juni van 17.00 – 19.00… ;(

  2. Vike –

   Helaas heb je bij sport nooit twee winnaars, eentje moet in het stof bijten. Dit jaar heeft er niet meer in gezeten. Terecht verloren, volgend jaar hopelijk een beter seizoen!

   Vikings, jullie ook bedankt voor jullie inzet, ook voor jullie is het geen gemakkelijk jaar geweest. Maar, om met de woorden van Ede Staal te speken: “Het is nog nooit zo donker west….. (vul zelf maar in)”

  3. chucky –

   Ook graag gedaan. Maar ik vind het kan nog beter. Er moet een nieuwe mascotte komen. Daar wordt naar mijn mening te lang op gewacht??. En fan shop moet uitgebreid worden, dart vind ik maar niks. :z

  4. hsb –

   chucky> Het Bestuur heeft zich NOOIT met de mascotte willen bemoeien en ook niet gedaan!! (lees: betalen!) dat deden anderen (een vrijwilliger en een BBC-lid). Deze sponsor/BBC-lid heeft zich na jaren door onenigheid met Bestuur zich teruggetrokken. Resultaat van afgelopen seizoen bekend. Het Bestuur gaf/geeft niet thuis, communicatie 0,0 😕 😎

  5. y –

   Het ging niet goed met onze basketballclub en het is zo makkelijk. Achteraf is het sowieso makkelijk waarom en waardoor.
   Maar het belangrijkste punt is vast te stellen hoe het bestuur met de club wil omgaan. De rest van de andere zaken is ondergeschikt aan dat belangrijke punt.
   Het wordt het verschil tussen Feyenoord of AZ, van “directief opleggen”of “meedenkend faciliteren”., “managen door emoties”of “managen van emoties”. Donar heeft Hanzevast nodig en wil Hanzevast gebruik maken van de postieve vibe van basketballievend Groningen dan heeft zij Donar nodig.
   De synergie is kwijt tussen de club en de nieuwe organisatie en het is aan het bestuur om die bruggen te slaan en vast te houden. Ik zie, sorry Dick, daar een goede rol in voor Martin de Vries en een meer vooruitgeschoven rol van Albert vd Ark.
   De laatste weken voorspellen niet veel goeds, maar het woord is nu aan het bestuur. Laat van je horen !

  6. Napoleon –

   HSB, je bent niet de enige ontevreden sponsor/BBC lid, ik kan er zo 40 opnoemen. Dit bestuur zit er alleen maar voor eigen glorie, en over de zelfbenoemde directeur zeg (nu) maar even niets, die valt vanzelf wel door de mand. Duidelijk is wel dat ze totaal geen boodschap aan de sponsoren hebben, die mogen alleen maar blij zijn dat ze geld mogen doneren en verder moeten ze niet zeuren.
   En Y, over de door jou voorgestelde vooruitgeschoven rol van Van der Ark zou ik voor willen stellen die rol zover vooruit te schuiven dat Van der Ark er de komende 50 jaar niet aan begint.

  7. Y –

   🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *