Word nu lid!

Donarfan en Vikingslid Theo de Haas overleden

door admin | 4 reacties

Namens de Vikings wensen we alle nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Theo de Haas
Theo de Haas met Frans Mulder (li.) tijdens de seizoensafsluiting van de Vikings (23 juni 2006)

4 reacties

  1. K-side –

   Hierbij wens ik de familie, nabestaanden en vrienden van Theo de Haas veel sterkte met het verwerken van dit plotse verlies.

  2. ciske de rat –

   Hierbij wens ik iedereen sterkte………in mijn Donar tijd kreeg ik altijd een stevige handdruk van deze man……..Een man die altijd Ciske naar me riep, in mijn ogen een echte fan!!! Winnen of verliezen je kon altijd rekenen op een stevige handdruk………Rust zacht!!!

  3. Wesley Wildschut –

   Na alles wat wij samen hebben meegemaakt, door dik en dun zal ik je missen als vriend, wijkherder en als een feestganger….De Haas de Baas.

   Wes

  4. Sjaak Nauta –

   Beste Theo,

   Wat was je er flitsend snel vandoor. De week ervoor had ik je nog gezien en met nieuwjaar was je nog langs geweest. De brutaalste student van Groningen, zoals jij me altijd noemde, gaat de ouwe missen, zoals ik jou altijd noemde missen. Wat hebben we een lol gehad onder het genot van een kopje nana thee. Ja theo je gastvrijhijd ga ik en vele met mij missen. De wijkherder heeft zijn wijk verlaten maar in onze gedachten ga je voort. Zoals je broer al zei tijdens de begrafenis “aan de hemelpoort zal nog een stevig gesprek gevoerd gaan worden”maar ik weet zeker theo dat God ook jou goede daden heeft gezien. Je bent er voor zoveel mensen geweest en je hebt zoveel mensen geholpen. See you in haven Theo. Kanone!

   een vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.