Word nu lid!

Seizoensafsluiting Vikings in prettige sfeer

door | 3 reacties

Vanaf 19:00 uur waren de deuren van het Dorpshuis geopend en al gauw stroomde het “sportcafe” vol met de meest enthousiaste Donarfans. Elk seizoen verdient een waardige afsluiting en ondanks het verlies in de finale konden we er nu ook niet omheen. Misschien waren de sleutelhanger en wat consumptiemuntjes een schrale troost voor de leden…

Het koud- en warm buffet was letterlijk om van te smullen
De fans genoten zichtbaar van de lekkernijen

De Vikings hadden zonder de fantastische medewerking van Luc en Grietje Mulder niet voor het goed verzorgde buffet kunnen zorgen. De supporters wisten de zaal met de salades, broodjes en warme happen gelukkig ook goed te vinden. Er werd zichtbaar gesmuld van de lekkernijen.

Na het natafelen was het tijd geworden voor de quiz. Tijdens het lopende seizoen, vanaf de eerste wedstrijd, waren er al feiten genoteerd. Uit deze feiten had Luc (alweer!) een twintigtal vragen gesublimeerd die menige Donarfan hoofdpijn bezorgde. De groepen hadden de grootste moeite om de juiste antwoorden te formuleren. Dat is ook niet helemaal onbegrijpelijk; een menselijk brein is tot veel in staat, maar al deze details waren voor velen teveel. Het zorgde voor een vermakelijk bezige sfeer. Wanneer er stilte zou zijn ingetreden, had je de hersencellen kunnen horen kraken. Bij het “nakijken” bleek wel dat we met echte Donarfans te maken hadden. Vele vragen werden wonderwel goed beantwoord, maar als in elke wedstrijd kan er maar een de winnaar zijn. Met afstand werd het team van Emile Diekstra, Matty Bolhuis, Roel Ellens en Henk van Bergen het winnende stel; een verassingspakket viel hen ten deel.

Hersenkrakende vragen deden de fans diep nadenken over de antwoorden
Breinbrekende vragen tijdens de quiz

Als klap op de vuurpijl mochten de Vikings aan hun trouwe leden nog een seizoenkaart uitreiken. Nou kun je die in ruim 40 stukjes verdelen, maar dat zou er op neerkomen dat er niemand een hele wedstrijd zou kunnen bezoeken. Daarom werd er eerlijk geloot uit alle aanwezigen. De meest gelukkige van de avond werd Geert Venema. Al vele jaren komt Geert naar “zijn” cluppie kijken, samen met de overige Daltons. Aankomend seizoen zit hij voor niets op de eerste rang. Gefeliciteerd Geert!

Al met al een gezellige avond in een prettige en gemoedelijke sfeer. Via deze weg willen we alle Vikingsleden en overige Capitalsfans nog 1 keer bedanken voor het afgelopen seizoen. Wij gaan ons vanaf nu vorbereiden op het volgende. We hopen dat jullie er ook weer zijn!

3 reacties

  1. Vike –

   Helaas konden we er niet bij zijn. Zo te zien hebben we wat gemist.

   Tot volgend seizoen!

  2. Annemieke –

   We hadden nog wel een leuke vraag voor je bedacht tijdens de quiz. Mag jij raden wat (wie) het antwoord was….

   😀

  3. Vike –

   Wat was de vraag? Wie is de meest onderschatte speler van Donar allertijden?

   Maar goed, je hebt me al voldoende stof laten happen. Nu Tom ook al weg is wordt het lastig het volgend seizoen een nieuwe favoriet te kiezen. Ik denk dat ik maar een Sjorsfanclub ga oprichten…

   Ach. je kent me, altijd een zwak voor de underdog ;(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *