Word nu lid!

Ook Chris Woods naar MPC Capitals

door admin | 9 reacties

Chris Woods is een begenadigde scorer en schutter. Met een gemiddelde van 23 punten werd hij de topscorer van de FEB Eredivisie. Vooral van driepuntsafstand weet Woods de basket goed te staan: 47%. Het tweepuntspercentage kan daar maar net bovenuit piepen met 48%. Daarbij plkt Woods ook gemiddeld nog eens bijna 9 rebounds per wedstrijd. Voor een speler op de Shooting guard/forward positie ietwat uitzonderlijk.

Woods heeft zijn opleiding genoten aan Weber State University, waarna hij naar Europa kwam. Zijn eerste jaar was voor een Zwitserse club (Morges) waar hij meteen de held werd. Zeker na de wedstrijd waarin hij 53 punten scoorde. Na het Zwitserse avontuur belandde Woods in IJsland en speelde daar voor KR Knattspynufelag en Hamar. Ook daar pakte Woods gemiddeld 25 punten en 10 rebounds.

9 reacties

  1. Black –

   Lijken wel opeens de Admirals!! Ben je ook elk jaar supporter van een compleet ander team!

   Echt een raar idee……..

   Maar Woods erbij is natuurlijk wel erg gaaf!! Kan toch ook niet weer wachten dat de rest bekend gaat worden. Moeten toch nog zeker wel 2 vette spelers onder de borden bij, en 2 goede schutters!!

  2. Harwin –

   woods goeie speler

   maar dat het hele team weggaat !:(

   van een paar was wel te verwachten: reed, mcgutrie,akerboom en nog wel wat wel jammer van suljanovic

  3. Jan vink –

   Onze Bosnische vriend en Novak had ik wel graag willen houden, hoor. Zie maar eens betere te krijgen.
   Maar hoe kan je nu een heel team wegstruren. Je moet groeien naar de top en dit is allemaal hapsnap. Als je toch op deze manier wil doen zoek dan ook een andere coach. Nu ligt het niet of de schuld
   van het uitblijven van resultaten bij de spelers ligt.

  4. Vike –

   Echt geen kwestie van een team wegsturen hoor. Sommige spelers (Reed, Young, Akerboom) willen zelf ook iets anders. De liefde moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Gelukkig pas op het Donar potje wel weer een nieuw dekseltje (stuk of 12)

   Een andere coach? Hebben we een slecht seizoen gehad ofzo?

  5. Vati Robbles –

   Jan Vink, ik voel me je mee. Van mij mag er nog wel een schepje bovenop. Clubs als Astronauts en en Towers hebben een volwaardig managment en wij moeten het doen met oud-spelers.
   Ik zie de bui al weer hangen, tot februari zijn we niet ingespeeld omdat Boot alleen op defensief traint, een tegenvallende yank, snel uitgeschakeld voor de Europa cup en in de play-offs naast de prijzen grijpen. Onze sponsor is wel veruit de royaalste van allemaal. Hoelang gaan ze hier nog meer door? En dan kunnen wij op zaterdagavond iets anders gaan doen.

  6. Annemieke –

   OK; de eerste paar maanden niet om aan te zien, de prijzen worden gelukkig pas verdeeld aan het eind. En daar waren we wel bij!

  7. Vati –

   Beste Annemieke,
   Natuurlijk waren we erbij. Dat zou wat moois wezen als we weer in ons blote kont zouden staan na de 1e ronde Play-offs.
   We hebben wel effe met afstand het ruimste budget en de duurste spelers en de hoogst aanschreven coach (?).
   Boot is hier gekomen om iets op te bouwen, is ook de filosofie van de sponsor. Het zou ook onderhand leuk zijn om Europees wat meer te bereiken, waarbij de krachtsverhoudingen in Europa mij bekend zijn. Als Donar met de eigenaar van Martina Plaza overhoop ligt omdat men niet “verder kan groeien” en na 3 jaar Boot en Capitals gaan we overnieuw beginnen, dan word ik effe niet blij.
   Opvallend dat er zoveel mensen naar Donar komen kijken en tegelijkertijd hun oogjes stijf dichthouden.
   🙁

  8. Luit –

   Zeer goede speler die Woods, gaan we veel plezier aan beleven…

  9. rob –

   Woods, tis wel een smaakmaker maar ik hoop niet dat hij ook ego probleem krijgt .. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.