Word nu lid!

Travis Reed moet operatie ondergaan

door | 2 reacties

Nadat little Travis (Travis Young) zodanig aan zijn enkel geblesseerd bleek te zijn dat hij aanstaande vrijdag geopereerd zal moeten worden, zijn er nu blessureperikelen rond BIG Travis. Travis Reed blijkt een stressfractuur (vermoeidheidsbreuk) van zijn scheenbeen te hebben. Deze blessure, die redelijk vaak bij atleten voorkomt die veel lopen en springen, is een botbreuk die langzaam ontstaat maar helaas ook langzaam geneest. Door af te wachten zou dit seizoen in gevaar kunnen komen. Daarom wordt ook hij, net als littlte Travis, binnenkort geopereerd door de orthopedisch chirurg Professor Ron Diercks. Hij is het hoofd van het Centrum voor Sportgeneeskunde van het UMC Groningen. Vandaag (13/9) zijn de besprekingen met dit topcentrum voor blessurebehandeling afgerond en zal MPC-teamarts Bart Dikkeboer een beroep kunnen doen op de deskundigheid van Diercks en Hans Zwerver (sportarts).

2 reacties

  1. Chantal –

   HAAAII,
   IK BEN GROTE FAN VAN MPC CAPITALS!
   EN IK WENS HUN ALLEBEI VEEL STERKTE!
   IK KWAM TRAVIS REED VANDAAG (15-09-05) TEGEN IN HET ZIEKENHUIS.
   HIJ WAS OP DEZELFDE AFDELING ALS MIJ! 😎
   IK DACHT ZO: WAT DOET HIJ HIER! IK SNEL KIJKEN TOEN IK THUIS WAS OP DEZE SITE! IK VIND HET EHCT NIET LEUK! 🙁
   H????L VEEL STERKTE ALLEBEI! ;(
   DIKKE KUS CHANTAL!

  2. T-Dog –

   Hij is gelukkig snel weer terug!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *