Word nu lid!

Marcquell Patterson ook afgetest

door admin | 5 reacties

Marcquell, is 26 jaar en met zijn lengte van 1.96 m inzetbaar op de 2-3 positie. Hij heeft reeds enige ervaring in Europa waar hij in het seizoen 2002-2003 in de Turkse competitie heeft gespeeld en afgelopen seizoen 2004-2005 in Finland.
In Finland kwam hij uit voor voor Vantaan Pussihukat waarvoor hij gemiddeld over 35 wedstrijden 18 punten maakte en 6 rebounds pakte. Hij werd vorig seizoen door Eurobasket gekozen tot “All-Finnish Leaque Guard of the Year” en tevens ingedeeld bij het “All-Finnish Leaque 1e team”.

5 reacties

  1. gea –

   ik ben benieuwt hoelang deze blijft >:)

  2. gea –

   ik heb hem zien trainen,hij liep wel 3a4 keer onder de training naar de kleedkamer
   hij was al heel snel moe,en na de pauze trainde hij al niet meer mee
   ik hoop dat het aan de jatlag lag,anders zie ik hem een dezer dagen weer vertrekken :z

  3. gea –

   nu ik gehoord heb dat hij ziek was trek ik mijn woorden weer in
   ik heb hem zien spelen op het toernooi in meppel
   en hij is echt beregoed net als jason
   mensen ik denk dat we een goed team hebben met veel wilskracht 🙂

  4. Jan –

   Hi Gea,
   Je ziet, je had je woorden niet in hoeven trekken!

  5. gea –

   nee jan
   hij is toch weer vertrokken
   het kon toch wezen dat hij wat ziekjes was?
   maarja het is niet anders,nu op zoek naar de zoveelste nieuwe speler :z

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.