Word nu lid!

Seizoenkaarten 2005-2006

door admin | 7 reacties

Als gevolg van de overstap van Eiffel naar Den Bosch en het late aanmelden van het nieuwe Nijmeegse Matrixx Magixx duurde het maar voordat de opzet van de aanstaande competitie duidelijk werd. Er is nu eindelijk duidelijkheid gekomen. Het beleid aangaande de toegangsprijzen en seizoenkaarten voor 2005-2006 is door MPC Capitals bekend gemaakt. De prijzen zijn in vergelijking met het afgelopen seizoen gelijk gebleven. De competitiekaart (zonder play-offs) is komen te vervallen. Als seizoenkaart kun je nu dus enkel de keuze maken tussen met of zonder gereserveerde stoel.

De kaart zonder gereserveerde plaats kost E.225,-; die met gereserveerde plaats E.250,-. De seizoenkaarten zijn Passe Partout kaarten, wat wil zeggen dat ze geldig zijn voor alle thuiswedstrijden van MPC Capitals. Dit is met inbegrip van de eerste ronde Europacup en de bekerwedstrijden. De eventuele bekerfinale en verdere rondes Europacup zijn niet inbegrepen.

Vikingsleden kunnen profiteren van 5% korting op de seizoenkaart. Dat scheelt dus op een kaart met gereserveerde plaats gauw E.12,50; de helft van het lidmaatschapsbedrag. De korting voor dit seizoen is geldig voor de Vikingsleden die reeds voor de bekendmaking van de prijzen lid geworden zijn. Daarnaast moet de contributie voor 22 augustus op het rekeningnummer van de Vikings bijgeschreven zijn. Geef bij het invullen van het bestelformulier wel duidelijk aan dat je in aanmerking wil komen voor de korting!

Via de site van MPC Capitals vind je meer informatie betreffende de kaartverkoop.Meteen bestellen? de directe link naar het inschrijfformulier.

Jij wilt toch ook geen moment van de Capitals missen?!?!

7 reacties

  1. gea –

   dat gaat ons weer een berg geld kosten
   2 volwasenen en 2 kids gereseveerd
   !:(

  2. Big and litlle travis fan –

   ik als arme student heb ook al weer geld voor een seizoenskaart bij elkaar gesprokkeld >:)

  3. Aaltje en Ada –

   Tuurlijk weer meedoen aan Passepartout, het wordt zeker een toffe seizoen! Groeten en tot gauw! :q 😀

  4. inge –

   Sorry voor ons geen seizoenkaart dit jaar. Vorig jaar kon je het in 5 keer betalen nu echter maar in 2. Dat is echt een aderlating met 2 kids op de middelbare school. Management gebeld. Ze zijn onverbiddelijk.Helaas. Ik vind de kaarten zowiezo erg duur als je het vergelijkt met andere clubs 🙁

  5. Martin –

   Jammer Inge! Je hebt wel een beetje gelijk natuurlijk. Het is en blijft een dure hobby. Maar je komt toch nog wel eens kijken? Ik hoop dat er verder nog wel een hoop supporters zijn die er een kopen. Vast wel!

  6. Jan –

   Hoi Inge,
   Als kostwinner met 2 studerende kinderen kan ik je uiteraard begrijpen. Dit jaar gaan de seizoenkaarten van mijn vrouw en ik van de spaarrekening. Voor volgend seizoen staat er een spaarpotje op de vensterbank in de keuken. Een ideetje voor je?????????

  7. inge –

   Absoluut dit overkomt me ook niet weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.