Word nu lid!

Winnaar Matchwinner

door admin | 7 reacties

Het hele seizoen lang hebben vele basketball-liefhebbers de uitslagen voorspeld van alle competitiewedstrijden uit de Nederlandse competie. En wat was het spannend! Mede doordat de teams dit seizoen verassende dingen lieten zien was het niet altijd even makkelijk om de uitslagen zo goed mogelijk te voorspellen, er kwam ook regelmatig een geluksfactor bij kijken.

En toch is deze jaargang van Matchwinner gewonnen door iemand die er wel degelijk kijk op heeft. Het is namelijk exact dezelfde geworden als de afgelopen jaargang; hoe is het mogelijk! Albetine Kok uit Arnhem wist tijdens het seizoen langzaam naar de top te kruipen, om de toppositie vervolgens niet meer uit handen te geven. Met 8264 punten had zij een marge opgebouwd van maar liefst 362 punten op de nummer twee Martijn van Gameren (7902 punten). De derde plaats werd ingenomen door Frank Verschuren (7516 punten). De verdienstelijke vierde en vijfde plaats waren respectievelijk voor Danny Boxhoorn (7437 punten) en Henk Roek (7428 punten).

Het Matchwinner seizoen is dus weer ten einde, maar niet getreurd: volgend basketballseizoen zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen! Doe mee met Matchwinner, vanaf de start van het seizoen 2005-2006!

7 reacties

  1. Rutger –

   Oh, ik zat maar 1824 onder de nummer1 🙂

  2. Tom –

   terechte winnaar, ruimschoots gewonnen, zelf net als vorig jaar 6e geworden ben ik tevreden over, volgend jaar weer een matchwinnen lijkt me erg leuk 🙂 🙂 🙂

   Groet Tom

  3. Tom –

   ik woon trouwens in Zwolle niet in Groningen zoals daar staat

  4. hsb –

   Felicitaties aan de nummer 1 van matchwinner

   Zelf geeindigd als 25e! van de familie de slechtste positie maar toch nog voor vriendje Rutger die het me af en toe wel heel moeilijk maakte om een plek(ken) voor me te gaan staan!

   Mede namens de familie: Vikingsteam BEDANKT en tot volgend seizoen, prettige vakantie !! 😉 😉 😉

  5. hsb –

   …er deden toch ook Groningers mee 🙂

  6. clement –

   Deze Groninger is met zijn tean “Slamsquad” 9e geworden. Niet gek voor een debuutseizoen waar ik ook nog een ronde vergeten ben in te vullen!

  7. hsb –

   schouderklop clement!! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.