Word nu lid!

Laatste nieuws van Albert v/d Ark

door admin | 2 reacties

Er wordt op dit moment gezocht naar een goede inside speler. Van Ryan McDade werd meer verwacht dan hij uiteindelijk brengt. Het contract van Ryan McDade wordt overigens wel gerespecteerd, maar met het aantrekken van een nieuwe Amerikaan zal er 1 Amerikaan aan de zijlijn moeten blijven. In geval van blessures bij Young, Reed of de nieuwe Amerikaan zal hij kunnen spelen. Er wordt op dit moment uitgekeken naar een scorende inside Amerikaanse speler. Afgelopen week was er bijna een nieuwe Amerikaan gehaald. Dit is afgeketst, omdat deze een basisplaats eiste. In het team van Ton Boot zal deze plaats echter afgedwongen moeten worden. Er is wel enige haast geboden met de zoekactie: de speler moet voor 28 februari aangemeld zijn bij de bond en hij moet voor 3 maart 1 minuut gespeeld hebben.

Over Travis Young wist Albert v/d Ark te vertellen dat het met zijn knie nog steeds niet helemaal goed gaat. Op dit moment volgt Young aangepast de trainingen en wordt hij ook in de wedstrijden gematigd ingezet. Young heeft na inspanning nog steeds last van vocht in zijn knieen. Dit is nog steeds het gevolg van de twee knie-operaties die Young afgelopen jaar onderging, waarbij er kraakbeen uit zijn knie verwijderd is. De knieproblemen hebben ook zijn weerslag op de wedstrijden. Young kon de laatste wedstrijden niet 100% laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Bij de Capitals is men wel tevreden over het aantrekken van Chris McGuthrie als vervanger voor Rogier Jansen. Rogier kon in het veld de lasten nog niet zo dragen als Chris McGuthrie dat kan. Daarvoor heeft Chris een stuk meer ervaring dan de nog jonge Rogier Jansen.

2 reacties

    1. Yo la tango –

      Lijkt me duidelijk, misschien een nieuwe speler en Young is aan het revalideren niets bijzonders dus. Net als bij het Forum blijkt nu ook weer eens dat het gross slecht luistert. :z

    2. Marianne –

      Toch jammer dat ze Mc Dade weglaten gaan :-(, had ik ook es wat lekkers om naar te kijken…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.