Word nu lid!

MPC Capitals geplaatst voor Halve Finale

door | 2 reacties

Ook moest Den bosch het zonder coach Toon van Helfteren doen. Hij kreeg in de competitiewedstrijd tegen Zwolle twee technische fouten op zijn naam, wat directe schorsing betekende voor de eerstvolgende wedstrijd. Marcel Huijbens en Sam Jones namen de coaching van hem over.

De Capitals lijken ogenschijnlijk makkelijk over Den Bosch heen gelopen te zijn. Het eerste kwart werd met de grote cijfers van 35-17 gewonnen. Standen na: 2e kwart 52-38; 3e kwart 80-53; eindstand 110-71. Dit mag je dus een flinke overwinning noemen, maar het neemt natuurlijk niet weg dat Den Bosch behoorlijk uitgedund de wedstrijd moest aanvangen. Zonder de topspelers al Sam Jones, Daniel “Chip” Jones en Marcel Huijbens leek het op voorhand al op een overwinning uit te draaien. En dat is het geworden! Op naar de halve finale!

2 reacties

  1. Kloas –

   @Klaas Vaak:

   Okee, prima, verkeerd begrepen van mijn kant. En inderdaad, twee teams die wat meer aan elkaar gewaagd zijn levert meestal een veel leukere pot op! Hopelijk is dat de eerstvolgende ontmoeting weer zo.

  2. patrick –

   heelheelheel goed :q 😉 🙂 😎 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *