Word nu lid!

Capitals boekt ruime zege tegen Giants

door admin | 1 reactie

Het derde kwart was vervolgens eigenlijk alleen maar Capitals wat de klok sloeg. Capitals maakte 30 punten, terwijl de Brabanders “slechts” 12 punten door het netje lieten vallen. De wedstrijd was gespeeld en zo werd de eindstand van 63-94 op de borden gebracht.

Bijzonder deze avond was de actie voor de zeebeving in Azie. Alle opbrengsten van de avond komen geheel ten goede aan het Gironummer 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties. De toegangsprijs was speciaal voor deze gelegenheid verhoogd van E.6,- naar E.10,-. En ook de sponsoren werden geacht minimaal dit bedrag te betalen. Een hele goede actie van de Giants! Wij hopen dat er veel geld bijelkaar is gebracht! Jij hebt toch ook al gegeven?

1 reactie

  1. Wim –

   Zijn toch maar met zijn tweeen om een uur of drie vertrokken naar Bergen op Zoom, waar we onze jongens (zonder big T en Rambo) een zeer degelijke wedstrijd zagen spelen en winnen.
   Vooral Kees lijkt steeds beter de weg naar het netje te vinden en hopelijk is hij op 27 januari helemaal in bloedvorm als ons team aan moet treden tegen Tulip.
   Maar eerst de wedstrijd tegen Landstede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.