Word nu lid!

Mark Andruska eerste afvaller

door admin | Geen reacties

De Slowaakse powerforward (international) Marek Andruska is de eerste afvaller geworden van het team van de Capitals. Hij heeft wegens prive-omstandigheden besloten zijn contract te ontbinden. Het verhaal gaat dat zijn echtgenote geen zin had om naar Nederland te komen.

Chris Mims traint momenteel niet mee omdat hij last heeft van duizelingen. Of deze duizelingen al de oorzaak zijn van de indruk die Ton Boot op hem heeft achter gelaten is de vraag natuurlijk. Het is nog niet duidelijk of en wanneer Chris weer mee kan trainen.

De Capitals moeten dus in ieder geval nog op zoek naar een nieuwe powerfoward. De verwachting is dat deze zo spoedig mogelijk gevonden gaat worden, in verband met de voorbereiding voor het aanstaande seizoen. Anders wordt de selectie wel heel krap, vanwege de interlandverplichtingen van een aantal spelers. Wordt vervolgd.

Ook Nijmegen zag nog een speler vertrekken. De international Patrick Cortenraede geeft de voorrang aan zijn carriere en zegt het profbasketball vaarwel. Hij gaat werken bij de sponsor van Nijmegen, Eiffel informatisering. Met het vertrek van Cortenraede moet Nijmegen een goede Nederlandse inbreng missen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.