Word nu lid!

Donar – Den Bosch: 2-2

door | Geen reacties

MPC-Capitals heeft de vierde wedstrijd van de finale Playoffs verloren met 77-68. Daarmee komt de stand in de finale op 2-2. Spannender kan het natuurlijk niet!

Donar ging in het eerste kwart flitsend van start en stond al gauw op een voorsprong van een punt of tien. Dat kon helaas het tweede kwart niet doorgaan. Al gauw kwam Den Bosch meet een lange run langszij. Den Bosch stond binnen mum van tijd op ruime voorsprong. Zelfs de weer meespeelende Valmo Kriisa kon hieraan niets veranderen. Zeker niet omdat er van Bosche zijde een behoorlijk fysiek spelletje werd gespeeld. Dit werd nog eens aangewakkerd door de aanmoedigingen van Toon van Helfteren. Hij presteerde het zelfs om bij een arbitrale beslissing in het voordeel van Den Bosch, daar stampvoetend zijn ideeen over te laten horen. Niet echt fraai om te zien…

De Donarfans lieten, zoals inmiddels gebruikelijk, zich in de Maaspoort weer goed horen. Met alle enthousiasme steunde het 350-tallige Donarpubliek zijn mannen. Helaas kon iemand van Bosche zijde zich wederom niet beheersen en gooide maar weer eens een flesje op het veld. Het was mooi te zien, hoe deze jonge knaap zonder pardon de zaal werd uitgeleid. Verder was het een prima basketballsfeer in de Bosche Arena.

panorama Den Bosch
Maaspoort Den Bosch, 23 mei, foto: Martin Kuizenga

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *