Word nu lid!

Nog 3 te gaan! Donar – Den Bosch 1-0!

door | Geen reacties

Donar heeft, in een wederom afgeladen Martiniplaza (4300 toeschouwers), Den Bosch verslagen met 68-54. De toeschouwers hebben mogen genieten van een hele andere wedstrijd dan tegen Amsterdam. Waar het tegen Amsterdam buffelen was, kreeg Donar nu veel meer ruimte om hun spelletje te spelen.

Gary Buchanan speelde een erg goede wedstrijd met o.a. 23 punten. Ook Valmo Kriisa was in zijn enthousiasme niet te stuiten. En dan nog weer eens al die fantastische toeschouwers. Ondanks de zere kelen na afloop van de strijd tegen Amsterdam werd er weer geluid gemaakt dat de pijngrens overschreed. Sterretjes bij het opkomen van de spelers, confettikanonnen, veel lawaai, MPC-shirtjes en een geweldig enthousiasme hebben de mannen er weer doorheen gesleept.

“Nog 3 te gaan” zullen we maar zeggen. Aanstaande dinsdag naar Den Bosch om vervolgens op Hemelvaartsdag weer in de Donar-dome terug te keren. Opgeven voor de busreis van de Vikings kan alleen nog via 06-41348267 (tot dinsdag 12:00 uur). De bus vertrekt om 15:00 uur voor de Martiniplaza Vikingsleden en seizoenkaart-houders krijgen voorrang bij het verdelen van de plaatsen.

En dan nog even het thema van deze Playoffs: “Sta op als je voor Donar bent, sta op….”. Tot Donar!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *