Word nu lid!

All*Star-Gala in Groningen!!

door admin | 2 reacties

Op zaterdag 21 februari 2004 wordt er in de Martiniplaza het All*Star-Gala 2004 gehouden. Het is voor het eerst sinds een aantal jaren dat er weer een All*Star-Gala in Groningen gehouden wordt; nadat er het afgelopen jaar helemaal geen Gala georganiseerd werd.

De nieuwe manager van de Capitals, Grietje Pasma, heeft de stoute basketballschoenen aangetrokken en ze heeft het mogelijk gemaakt dat er dit jaar eindelijk weer een groot basketballfeest in Groningen gevierd kan worden. Het belooft een mooie dag te worden, met waarschijnlijk eerst juniorenwedstrijden, de dames All*Star-Game en als afsluiter de heren All*Star-game met teams uit Noord en Zuid die tegen elkaar zullen spelen. Tussendoor wordt er nog een 3-point shoot-out gehouden en een dunk-contest. Hier moet je echt bij zijn! Meer info volgt….

2 reacties

  1. Rutger Sikma –

   Hallo,

   ik ben met mijn moeder een beetje aan het neuzen op de sites van basketbal. Ik ben 7 jaar en lid van de basketbalvereniging in Emmen. Ik vind basketbal geweldig. Nu lees ik iets van een speciale dag in Groningen. Zou dat iets voor mij zijn, zodat ik ook eens grote mannen kan zien basketballen? Graag een reactie met daarin wat ik moet doen om ook op deze dag aanwezig te zijn.
   Groeten van Rutger en zijn moeder

  2. Vikings.nl –

   Nou, dat is zeker iets voor jullie. het belooft een dag vol basketball te worden En er zullen niet alleen grote mannen te zien zijn, maar ook bijvoorbeeld de beste dames van Nederland. Ook de beste juniorenteams zullen die dag hun kunsten vertonen. Waar het die dag natuurlijk om draait is de Heren Al*Star Game. Hierin zullen twee teams, samengesteld uit de beste spelers van de Nederlandse competitie, het tegen elkaar opnemen. Hieromheen zal er ook nog een speterende dunk-wedstijd gehouden worden en een wedstrijd voor de beste afstandschutters (zogenaamde driepunters).

   Alle leuke dingen voor wat betreft basketball zullen er te zien zijn. Er zal ook nog een leuke basketball-markt zijn waar je allerhande basketball-dingetjes kunt kopen. Bijvoorbeeld een mooi shirt waar je lekker inkunt trainen. Voor meer informatie over waar je kaartjes kunt kopen kun je het beste deze site in de gaten houden. Het wordt vast een hele leuke dag! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.