Word nu lid!

Vervolg van de competitie…

door admin | Geen reacties

Het vervolg van de competitie gaat dit seizoen ietwat anders dan we gewend waren. Omdat er dit seizoen slechts 9 ploegen overgebleven zijn van waar vroeger 12 ploegen streden om de lands-titel wordt het vervolg van de competitie een “vreemd” geheel. De 5 beste ploegen plaatsen zich voor de Elite A. De vier “slechtste” ploegen komen in de Elite B. In de Elite A wordt een normale competitie gespeeld, in B een dubbele (de ploegen spelen vier keer tegen elkaar; 2 uit/2 thuis). Vervolgens gaan er wel gewoon 8 ploegen naar de Play-offs.

Voor Donar wordt het zaak zich te plaatsen voor de Elite A; voordelen: zeker van Play-offs, kans op thuisvoordeel en wedstrijden tegen meer aantrekkelijke tegenstanders. Door het verlies tegen Amsterdam moet er nu gewonnen worden van Den Helder (thuis) en Weert (uit).

Donar zal dus zijn uiterste best moeten doen om dit doel te behalen. Steun van de fans is daarbij natuurlijk onontbeerlijk. Dus kom daarom allemaal zondag 9 februari naar de Martinplaza voor de wedstrijd Donar – Den Helder; aanvang om 17:00 uur. Tot Donar!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.