Word nu lid!

Donar blameert tegen EBBC

door | Geen reacties

Een ongelofelijk slechte wedstrijd heeft Donar afgelopen donderdag laten zien aan het in beperkte aantal bezoekers (+/-750). Allereerst begon de wedstrijd met 45 minuten vertraging, omdat Maurice Ingramm de ring even uitgetest had. Deze bleek niet in staat tegen zovele krachte en weigerde dan ook weer in de originele stand terug te klappen.

Tijdens de wedstrijd leek het nog steeds of we in de verkeerde zaal van het Martiniplaza zaten. Het leek alsof we in de theaterzaal zaten waar net de nieuwe komische musical van de smurfen begonnen was. Helaas was de rol van de smurfen toebedeeld aan Donar. Niets lukte, passes verdwenen in het luchtledige, schoten werden jammerlijk gemist en bovenal ontbrak het aan bovenmatige inzet. Den Bosch profiteerde van deze kans die ze in de schoot geworpen kregen en bouwde met speels gemak een ruime voorsprong op die Donar in het vierde kwart niet meer weg kon werken. Donar liet in het vierde kwart echter wel het beste van het spel van die avond zien.

Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende. We zullen de ploeg ondanks deze blamage toch niet in de steek moeten laten en daarom: “Tot Donar!”.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *