Word nu lid!

Het nieuwe team

door admin | Geen reacties

Donar heeft vandaag de namen bekend gemaakt van de spelers die wij aanstaand seizoen mogen aanschouwen in de Martiniplaza. Onder leiding van coach Dick de Boer hebben de volgende spelers een plekje gekregen in het team:

Hein Gerd Triemstra – guard/forward, 1.96 m, blijver
Erik Schuur – guard, 1.95 m, blijver
Ray Scholtens – jeugdspeler afkomstig van Celeritas|Donar
Lucien Boldewijn – center, 2.03 m, afkomstig van Amsterdam
Egidijus Mikalajunas (Est.) – forward, 1.99 m, afkomstig van Amsterdam
Dan Shanks (USA) – forward, 1.90 m, vorig jaar spelend in Estland (Tallinn Kalev), daarvoor in Frankrijk, Belgie en Zwolle. Pikant detail: Dan Shanks stond reeds onder contract bij de Gent Dragons (Bel. 2e div.) voor dit seizoen.
Maurice Ingramm – center, 2.02 m, afgelopen seizoen spelend in Belgie, daarvoor in Oostenrijk en Den Bosch
Lamont Evans – guard, afkomstig van de Drake Bulldogs (univ.), USA, heeft afgelopen seizoen behoord tot de selectie van de Harlem Globetrotters.

Dit is het team waar we het eerst mee zullen moeten doen. Om een gevulde bank te hebben zal er eerst gebruik gemaakt worden van jeugdspelers.
Seerp Leistra, oud “topambtenaar” bij de gemeente, is benoemd als nieuwe voorzitter van het bestuur van Donar. Hij zal de touwtjes strak gespannen moeten houden om een nieuw debacle te voorkomen. Wij wensen het nieuwe bestuur en team veel succes toe voor het nieuwe seizoen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.