Word nu lid!

Nieuwe ronde Matchwinner

door admin | 7 reacties

De nieuwe ronde Matchwinner staat klaar, klik hier om mee te spelen.

Ronde 3 is glansrijk gewonnen door Roelof van der Woude, hij scoorde maar liefst 210 punten en staat hiermee op de eerste plaats in het klassement.

Inmiddels is bekend dat de wedstrijd tussen Amsterdam en Zwolle, die vorige week gespeeld had moeten worden, op 27 oktober plaats zal vinden. Zodra de uitslag bekend is zullen de voorspellingen van ronde 2 worden verwerkt.

7 reacties

  1. Jeroen –

   Gefeliciteerd Roelof 😉

   Dit is tevens een testje van het nieuwe commentaarsysteem. Wil je reageren op een bericht op de frontpage? Schroom dan niet, maar lucht je hart!

  2. Martin –

   Wacht maar Whitey, ik krijg je nog wel!!!! :7

  3. Roelof –

   Haha beetje late reactie maar ik ben net terug van vakantie. Enne martin ik ben vergeten ronde twee in te vullen dus misschien dat je me dan weer in haalt. Maar ja ik zal het nu niet meer vergeten hoop ik haha. Laterz iedereen

  4. martin –

   Helaas Roelof, je staat zelfs nu nog bovenaan!! Maar de winnaar is pas diegene die als eerste over de eindstreep komt! ;(

  5. Roelof (basketballer) –

   Hey Martin jammer dat we nog niet bij het einde zijn en ik zie dat ik nog aardig wat voor sta gelukkig maar en hopen dat ik dat kan uit bouwen ik heb de volgende al wel in gevult. Ik hoop een beetje goed, haha maar ja wie niet.

   Enne Jeroen het programmaatje van reageren werkt die zo goed? Volgens mij wel of niet? Wel leuk gedaan van je. 🙂 :z

  6. Jeroen –

   Hoezo werkt ie niet? Ik zie hier toch echt allemaal leuke berichtjes staan 😕

  7. Jeroen –

   Argh, lees ik het weer verkeerd !:( Wordt het dan toch tijd voor een paar jampotglazen? 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.