Word nu lid!

Busreis naar Landstede – Donar op donderdag 24 maart

door Bas | 4 reacties

Donar speelt donderdag 24 maart in Zwolle een topwedstrijd tegen de huidige nummer 2 van de ranglijst, Landstede uit Zwolle. Supportersvereniging Donar organiseert een busreis naar deze wedstrijd.

Leden van SV Donar betalen 20 euro voor busreis en toegangskaart. Vertrek is donderdag 24 maart om 17.45 uur vanaf MartiniPlaza. Niet-leden betalen 25 euro. Reserveren van een plekje in de bus kan eenvoudig via onderstaande link:

1. Bob van de Riet –

Is het ook mogelijk via SV Donar kaartjes te kopen voor de uitwedstrijd in Zwolle zodat we in het Donarvak kunnen zitten?
      Die bus haal ik niet.

2. Bas Kammenga –

Beste Bob, voor losse verkoop verwijzen we naar de website van Landstede Basketbal. Dit in overleg met de Zwolse club.

3. Peter Bolhuis –

Hallo Bas,

Ik had mij opgegeven voor de busreis. Helaas kan ik vanwege omstandigheden niet meer mee.

Met vriendelijke groet,

Peter Bolhuis

4. Bas Kammenga –

Beste Peter, had je ook al betaald? Dan zullen we de komende periode het geld terugstorten. Dank voor je melding. M.vr.gr, SV Donar